Zien! Een kijkje in het leven van een crimineel NL’s gezin

We kunnen niet wachten tot 10 september! Dan draait de nieuwste Nederlandse misdaadfilm Schone Handen in de bios. Denk: Thekla Reuten, Jeroen van Koningsbrugge, misdaad, kinderen en een vrouw die te veel weet.

Schone handen in het kort: Sylvia (Thekla) en Eddie (Jeroen) hebben het goed voor elkaar. Ze zijn gelukkig, hebben twee leuke kinderen en het geld komt met bakken binnen. Het ontbreekt hen aan niets in hun huis in Amsterdam-Zuid. Alleen deze levensstijl komt met een prijskaartje: Eddie verdient zijn geld met criminaliteit. Sylvia heeft daar nooit problemen mee gehad, tot nú. Na een aantal heftige voorvallen weet ze: ze moet samen met haar kinderen weg van Eddie. Maar ze beseft ook dat hij haar niet zomaar zal laten gaan. Ze weet immers te veel…

Kun je niet wachten tot september? Fammes uitgeverij maakte een real life soap over het leven van de Kronenburgertjes. Leer de karakters alvast kennen!

Het autootje van Syl. Aflevering 3:

De badkamer. Aflevering 4:

Niemand komt op de feestjes. Aflevering 5:

Nieuwsgierig naar de uiteindelijke film geworden? Bekijk hier de trailer:

Wil jij in september naar Schone Handen? Houd dan de Schone Handen Facebook in de gaten of volg Schone Handen op Twitter.

Reageer op artikel:
Zien! Een kijkje in het leven van een crimineel NL’s gezin
Sluiten