Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Persoonlijk 16 december 2015

Zó fiks jij een gratis bruiloft tot €9.000, maar wel onder één grote voorwaarde…

Als je nou eens negenduizend euro zou krijgen voor het organiseren van je eigen bruiloft… Dat zou toch te gek zijn? Dat kan geregeld worden. Maar dan moeten jij en je partner wel je wel voor altijd bij elkaar blijven.

Het kan! En wel bij startup SwanLuv, een bedrijf dat leningen voor bruiloften verstrekt. Bij het bedrijf kun je als koppel tot $10.000 gratis ‘krijgen’ voor jullie bruiloft. Maar als je weer uit elkaar gaat moet je het hele bedrag, plus een rente, terug betalen. En hoe langer je bij elkaar bent, hoe hoger die rente wordt. Je huwelijk wordt dus eigenlijk betaald door de koppels die het niet langer met elkaar uithielden. Fair enough…

Bron: Tumblr

Wedden?

Je kunt dus eigenlijk grof gezegd gokken op je eigen huwelijk, want als je wél bij elkaar blijft heb je een gratis bruiloft. Op de website van het bedrijf staat dit: ‘Wij geven koppels de mogelijkheid om op hun eigen huwelijk te wedden. Denk jij je soulmate gevonden te hebben, bewijs het maar!’ Het is natuurlijk wel de bedoeling dat er knaken binnenkomen bij SwanLuv. En gezien de statistieken van de afgelopen tijd, het bewijs dat er steeds meer koppels een scheiding aanvragen, komen die er ook zeker wel. De website wordt over zestig dagen gelanceerd, maar inschrijven kan nu al.

Zou jij dit durven? Laat het ons weten op Facebook!

De 7 sleutels voor een succesvolle liefdesrelatie vind je hier >

Reageer op artikel:
Zó fiks jij een gratis bruiloft tot €9.000, maar wel onder één grote voorwaarde…
Sluiten