Zo gemaakt en belachelijk lekker: bananenpannenkoekjes

Culinair

Welk kind houdt er nou niet van bananen en eieren? En laat dat nou net het enige zijn dat je nodig hebt om deze mega lekkere bananenpannenkoekjes te maken. Dat wordt smullen!

Nou ja, en een beetje boter of olie om ze in te bakken natuurlijk. Niet alleen te makkelijk om te maken maar ook nog heel gezond dus.

Zo maak je deze easy does it pannenkoekjes

Prak een banaan met een vork tot moes.
Roer 2 eieren los in een andere kommetje.
Doe de geprakte banaan bij de eieren en roer het door elkaar tot een beslagje.
Verhit een klein beetje boter of wat olie in een koekenpan.
Doe een eetlepel beslag in de pan, druk ‘m plat, wacht tot hij bruin is en draai ‘m om.
Tadaaaa!

Tip

Ook lekker met (wal)noten, blauwe bessen of frambozen of een snufje kaneel door het beslag. En wil je nog lekkerder maken en vind je een beetje suiker op z’n tijd geen ramp: doe er dan wat stroop of honing overheen. Agavesiroop is eventueel een gezondere optie.

Natuurlijk kan je met de basis van dit recept nog veel meer kanten op. Wat dacht je van lekkere bananenpoffertjes?!