Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 13 mrt 2014

Zo krijg je gelukkige en blije kinderen

Natuurlijk willen we onze kinderen allemaal laten opgroeien als zelfverzekerde, gelukkig en blije wezens. Was het maar zo makkelijk. Gelukkig hebben de mensen van Happify weer een geweldige infographic gemaakt naar aanleiding van diverse onderzoeken.

Eerder toonden we jullie al de infographic voor een lange en gelukkige relatie, waar jullie massaal op klikten. Happify toont nu wat er nodig is voor je kind om gezond en gelukkig te worden en zijn. Sommige conclusies zijn vrij logisch, maar er zitten een hoop interessante ontdekkingen bij die de moeite waard zijn om actief mee aan de slag te gaan.

Eureka

Zo blijkt de mate waarin de moeder tevreden is met haar eigen leven direct gelinkt is aan de emotionele en sociale vaardigheden van haar kind. Eureka, aan jezelf werken helpt je kind ook. Win-win. En de openlijke liefde van de vader voor zijn kind lijkt nog belangrijker dan de liefde van mama. Dus vaders, je weet wat je te doen staat.

Hier lees je de volledige infographic, neem de tijd om hem door te nemen en deel hem met je vrienden. Overtuigd? Dan kun je op de site van Happify een app downloaden om je in het dagelijkse leven bij te staan. Praktisch en leuk om te doen.

Reageer op artikel:
Zo krijg je gelukkige en blije kinderen
Sluiten