Eva Dusch
Eva Dusch Persoonlijk 14 jan 2016

Zo lief! 82-jarige man zoekt jeugdliefde via supermarktbriefje

Je vindt de gekste vragen en verzoeken terug op het prikbord in de supermarkt. Maar het briefje van de 82-jarige Piet Hoogeveen uit Haarlem deed ons hart smelten. Hij is namelijk op zoek naar zijn jeugdliefde Martha.

Je bent nooit te oud om je liefde (terug)te vinden, zo bewijzen deze hartverwarmende foto’s. En je eerste liefde zal je voor altijd bijblijven. Piet is zijn Martha ook nooit meer vergeten. Rond 1956 ontmoette hij haar in dansschool Schröder in Haarlem. De vrouw die hij nu zo graag nog eens terug wil zien.

Oude herinneringen

Op zo’n ouderwetse dansavond (wij zien dit dus al helemaal voor ons) werd de verkering beklonken. Maar toen hij als schipper aan de slag ging en de wereld over moest, verloor hij haar uit het oog. Sindsdien hebben ze elkaar nooit meer gezien (aaahw!). Nu, zestig jaar later is Piet erg benieuwd hoe het met haar gaat. Een achternaam heeft hij niet. Het enige wat hij zich nog kan herinneren is waar ze woonde: in een boerderij ten oosten van Velserbroek, in de polder die nu Recreatiegebied Spaarnwoude heet. Ook had ze een broer die Jan heette.

Bron: rtvnh

Via een briefje in de supermarkt probeert hij Martha nu alsnog op te sporen. Tot dusver is er nog geen reactie. Alle tips over Martha kunnen gemaild worden naar [email protected]

12 dingen die je altijd onthoudt over je eerste liefde>

Reageer op artikel:
Zo lief! 82-jarige man zoekt jeugdliefde via supermarktbriefje
Sluiten