Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 5 dec 2016

Zo lief! Labradoodle Reagan en pleegkind Buddy zijn de allerbeste vrienden

Buddy is 3 jaar oud en een pleegkind. Hij groeit samen op met labradoodle Reagan waarmee hij een bijzondere vriendschap heeft. Toch kan het nog mooier, want ze hebben nu samen een boek met geweldige foto’s uitgegeven om een pleegouderorganisatie te steunen.

Labradoodle Reagan kwam als 8 weken oude pup in het gezin waar Buddy deel van uitmaakt. Dit gezin heeft al diverse pleegkinderen opgenomen en weer afgestaan. Buddy kwam bij de familie terecht toen hij 11 maanden oud was. Precies even oud als hond Reagan op dat moment was. Het jongetje en de hond waren meteen dikke vrienden. Dat Reagan voor iedereen een geweldige hond is, maar de band tussen Buddy en Reagan wel extra speciaal, kun je wel zien op de geweldige foto’s die je kunt vinden op het instagram account van Reagan.

De liefde voor je huisdier

De pleegoma van Buddy vertelt aan de Daily Mail dat de adoptie van Reagan één van de beste beslissingen was die ze ooit hebben gemaakt. ‘Hij heeft zoveel vreugde in onze levens en in dat van anderen gebracht…’

Van de foto’s is al een kalender gemaakt en nu ook een prachtig koffietafelboek. ‘Het ontroerende verhaal van Reagan en de kleine Buddy moest verteld worden. Ik kon niet al het lieflijke voor mezelf houden’, vertelde oma Sandi Swiridoff.

Bekijk hier een deel van de foto’s:

‘He has added so much joy to our lives, and to the lives of many other people’ – pleegoma Sandi

‘I couldn’t keep all the adorableness to myself’ – Sandi

Bron foto’s: Sandi Swiridoff

Instagram ReaganDoodleReaganDoodle

Reageer op artikel:
Zo lief! Labradoodle Reagan en pleegkind Buddy zijn de allerbeste vrienden
Sluiten