Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 5 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Zo lief! Labradoodle Reagan en pleegkind Buddy zijn de allerbeste vrienden

Buddy is 3 jaar oud en een pleegkind. Hij groeit samen op met labradoodle Reagan waarmee hij een bijzondere vriendschap heeft. Toch kan het nog mooier, want ze hebben nu samen een boek met geweldige foto’s uitgegeven om een pleegouderorganisatie te steunen.

Labradoodle Reagan kwam als 8 weken oude pup in het gezin waar Buddy deel van uitmaakt. Dit gezin heeft al diverse pleegkinderen opgenomen en weer afgestaan. Buddy kwam bij de familie terecht toen hij 11 maanden oud was. Precies even oud als hond Reagan op dat moment was. Het jongetje en de hond waren meteen dikke vrienden. Dat Reagan voor iedereen een geweldige hond is, maar de band tussen Buddy en Reagan wel extra speciaal, kun je wel zien op de geweldige foto’s die je kunt vinden op het instagram account van Reagan.

De liefde voor je huisdier

De pleegoma van Buddy vertelt aan de Daily Mail dat de adoptie van Reagan één van de beste beslissingen was die ze ooit hebben gemaakt. ‘Hij heeft zoveel vreugde in onze levens en in dat van anderen gebracht…’

Van de foto’s is al een kalender gemaakt en nu ook een prachtig koffietafelboek. ‘Het ontroerende verhaal van Reagan en de kleine Buddy moest verteld worden. Ik kon niet al het lieflijke voor mezelf houden’, vertelde oma Sandi Swiridoff.

Bekijk hier een deel van de foto’s:

Bron foto’s: Sandi Swiridoff

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Instagram ReaganDoodleReaganDoodle

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Zo lief! Labradoodle Reagan en pleegkind Buddy zijn de allerbeste vrienden
Sluiten