Eten 10 dec 2017 Lizette van Loenen

Zo maak je warme chocolademelk met een sneeuwpop erin

Is het bij jou thuis ook Frozen wat de klok slaat, trakteer de kinderen dan eens op een bakkie warme chocolademeld met sneeuwpop Olaf erin. Of als je jezelf eens wilt verwennen, natuurlijk. Ons culinaire zusje Culy.nl deelde het recept.

Als eerste maak je natuurlijk je warme chocolademelk zoals je dat altijd doet. Maak ondertussen de sneeuwpop. Het lichaam maak je van drie marshmallows, de armpjes van zoute stengels (pretzel stokjes) en de knoopjes en het gezicht van een beetje gesmolten chocolade. Dit kun je makkelijk aanbrengen met een satéprikker. De neus kun je maken van een langwerpig snoepje.

LEES OOK: Me-time: zo zou het moeten zijn

Warme cholademelk met sneeuwpop

Giet de warme chocolademelk in je mooiste mok en maak af met slagroom of opgeklopte melk. Dit zorgt voor een stevigere ondergrond. Leg de sneeuwpop voorzicht er bovenop, et voilá. Leuk om samen met je kids te doen op een koude winterdag. Geniet ervan!

warme chocolademelk sneeuwpop
Culy.nl

Geen idee wat je met al die chocoladeletters aan moet? Zo maak je er chocolademelk van >

Culy

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Zo maak je warme chocolademelk met een sneeuwpop erin
Sluiten