Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Kids 12 sep 2016

Zó makkelijk? Veters strikken wordt een eitje met deze tutorial

Ook problemen met het zelfstandig veters strikken thuis? Het is ook niet gemakkelijk. Het vraagt om geduld, óf gewoon een slim trucje. Moeder Kristen Johnson deelde een hack waarmee het haar zoontje wél lukte.

Kristen Johnson, beter bekend als Unstoppable Mother, deelde een video van slechts twee minuten waarin ze haar zevenjarige zoontje Rylan op een niet-traditionele manier leert om zelf zijn schoenveters te strikken. ‘Hij heeft veel moeite met al die konijnenoortjes,’ vertelt ze in de video.

Opstapje

Is het de meest ideale methode? ‘Nee, absoluut niet’, zegt Kristen. Ze benadrukt dat het niet de definitieve manier moet zijn waarop je kind uiteindelijk zijn veters strikt. Het is slechts een opstapje om te helpen. ‘Het is al een begin om je kinderen meer zelfvertrouwen te geven.’

De video gaat inmiddels viral met meer dan zes miljoen views en het leverde talloze reacties op van andere ouders die helemaal in de knoop (ha-ha) lagen. Veel ouders zijn Kristen erg dankbaar, omdat ze op deze manier hun kinderen tóch zover hebben gekregen hun eigen veters te strikken. En dat in slechts vier stappen en binnen een halve minuut. Kijk, daar doen we het voor.

Moeder én controlfreak zijn: eh, succes ermee>

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

the huffington post

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Zó makkelijk? Veters strikken wordt een eitje met deze tutorial
Sluiten