Redactie
Redactie Kids 26 aug 2014

Zo mooi: deze video laat zien hoe het voelt om één jaar moeder te zijn

Sinds een tijdje gaat er een prachtige video viraal door Japan. Hij laat zien waarom je als moeder ook een beetje jarig bent als je kind één wordt. De video heet ‘Mom’s 1st Birthday‘ en hij is mooi.

De video geeft haarfijn weer hoe het voelt om één jaar moeder te zijn. Het is immers een nieuw jaar vol emotionele herinneringen en dat moet natuurlijk worden gevierd. Een mijlpaal, dus. In de video gaan de moeders met hun kinderen naar het ziekenhuis voor een eerstejaars controle. Wat er dan gebeurt…

A trip down memory lane

Terwijl zij in de dokterskamer het wel en wee van het eerste jaar doornemen, versieren de desbetreffende vaders de gang van het ziekenhuis met foto’s uit het eerste, nieuwe levensjaar. Nadat de moeders de kamer verlaten, stuiten ze op een ware trip down memory lane. De moeders raken ontroerd door de momenten die aan de muur hangen. Ze zien zichzelf met hun pasgeboren baby die het afgelopen jaar enorm veranderd is. Een jaar waarin alles nieuw was voor beiden. De vaders in kwestie mochten een boodschap achterlaten bij de foto voor hun vrouw. Herinneringen komen terug en de omgeving wordt gevuld met liefde. Prachtig.

P.s. Dit is geen Famme-advertentie, we vinden de video gewoon erg mooi!

Bekijk ook deze schattige timelapse van dit jongetje dat opgroeit van 0-1 jaar in twee minuten.

Reageer op artikel:
Zo mooi: deze video laat zien hoe het voelt om één jaar moeder te zijn
Sluiten