Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Kids 8 aug 2014

Zo mooi en normaal is borstvoeding geven

Het is Borstvoedingsweek! Dat wil zeggen dat overal ter wereld mensen stilstaan bij het belang van je kind voeden. Een onderwerp wat regelmatig voor discussie zorgt. Gelukkig laten bekende en onbekende vrouwen zien dat het doodnormaal is. Ter ere van deze week werden onderstaande, prachtige foto’s gemaakt.

Scroll helemaal naar beneden voor de schitterende foto van actrice Olivia Wilde in Glamour.

Dat borstvoeding geven niet meer dan normaal is, laat actrice Olivia Wilde (bekend van rollen in House M.D. en Rush) zien met haar krachtige statement in het septembernummer van de Amerikaanse Glamour. Daarin werd onderstaande foto geplaatst.

Olivia: ‘Dat ik werd gefotografeerd met mijn zoontje Otis was perfect, want ieder portret van mij is op dit moment niet compleet zonder mijn identiteit als moeder. Borstvoeding geven is doodnormaal. Ik weet niet, het voelt gewoon of ik hem altijd bij me moet dragen. Het voelde tijdens de shoot alsof we de vrouw met de velen gezichten vastlegde. De vrouw die we allemaal wel zijn. Je kunt net moeder geworden zijn, professioneel, sexy en zelfbewust tegelijk zijn. Natuurlijk zie ik er normaal niet zo uit als ik borstvoeding geef. En meestal draagt mijn baby ook een luier!’

Wij vinden de foto prachtig! Wat jij? Reageer hieronder.

Borstvoedingsweek op Famme

Eerder al lieten deze celebs zien hoe normaal borstvoeding geven wel niet is. En we vroegen in deze post naar jouw mening over je kind voeden in het openbaar!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Zo mooi en normaal is borstvoeding geven
Sluiten