Redactie
Redactie Erop uit 20 maart 2015

Zó schrijf je je in voor de workshops op het Culy Food Festival!

Het Culy Food Festival op 4 & 5 april biedt een smullend food & drink programma, maar je kunt ook een flink aantal workshops volgen. Vanaf 21 maart om 12.00 uur kun je je inschrijven!

Wat dacht je van een cursus foodfotografie of een wijnproeverij? Een deel van de workshops is gratis, een deel is betaald (want: inclusief goddelijk eten en drinken). Omdat iedereen een gelijke kans verdiend, is de datum voor inschrijvingen bekend! Op zaterdag 21 maart om 12.00 uur gaat de workshop ticketshop live! Dus, blok deze datum plus dit tijdstip in je agenda! De link naar de inschrijvingen vind je hier.

Let wel op dat een ticket voor een workshop geen entree-ticket is! Nog geen kaartje? Koop ‘m hier!

De workshops waar je je voor kunt inschrijven

EASY PEASY KIDS-KOOKWORKSHOP
Bluebelle Foodworks geeft samen met Famme.nl een Easy Peasy kookworkshop: kids gaan aan de slag met makkelijke, gezonde & lekkere recepten. Mama’s mogen er bij blijven, maar ook lekker zelf een rondje doen. Workshop is inbegrepen in de ticketprijs, de workshops zijn voor kinderen vanaf 5 jaar.

FOOD-FOTOGRAFIE & FOODSTYLING WORKSHOP
In deze workshops leert een foodstylist en foodfotograaf je alle tips & tricks voor de perfecte culinaire foto, of je die nu met je camera of smartphone maakt. Workshop is inbegrepen in de ticketprijs.

TONY’S CHOCOLONELY SMAAKWORKSHOPS
Wijnproeverijen kennen we allemaal, maar waarom dat niet met chocolade doen? Tony’s Chocolonely laat je in hun smaakworkshop aan de hand van hun chocoladerepen je smaak verder ontwikkelen. Lekker én leerzaam. Workshop is inbegrepen in de ticketprijs.

WORKSHOP DILMAH THEE + PROEVERIJ TOETJES VAN HIDDE
Het perfecte kopje Dilmah thee met toetjes van Hidde de Brabander. Melanie van der Vaart van Dilmah geeft inzicht in hoe je de perfecte kop thee zet. En ze adviseert hoe thee en toetjes goed samen gaan.

THEE & KAASPROEVERIJ MET DILMAH EN BETTY KOSTER
Op het menu kennen we allemaal de kaasplank, vaak gecombineerd met wijn of port. Betty Koster, ook wel bekend als de kaaskoningin, brengt je alles bij over de heerlijke en fijne combinatie van thee en kaas.

BIERPROEVERIJ DOOR OEDIPUS BREWING
In deze 45 minuten durende bierproeverij op zaterdag laat Rick Nelson van het Amsterdamse Oedipus Brewing zijn beste biertjes proeven en vertelt hij ondertussen hoe én waarom hij en zijn vrienden brouwen.

BIER PROEVERIJ DOOR GULPENER
In deze 45 minuten durende bierproeverij laat Gulpener ons op zondag proeven van haar brede assortiment. Van licht naar zwaar verkennen we onder leiding van Bart de Koning de grote variatie in duurzaam en lokaal gebrouwen bier.

CIDERPROEVERIJ DOOR CIDERCIDER
Wouter Bijl van CiderCider laat je tijdens deze 45 minuten durende proeverij zien hoe bijzonder en divers ciders zijn. Je proeft variaties uit Frankrijk, Engeland, Duitsland, Spanje en als afsluiter een perencider.

WIJNPROEVERIJ DOOR VLECK WIJNEN
Tijdens deze proeverij van Martijn van Vleck Wijnen leer, ruik en proef je alle ins en outs van de vin naturel, ook wel natuurlijke wijn. Spontaan vergist, onbespoten, ongezwaveld, ongefilterd: rauwe, pure wijn, en o zo smaakvol.

3 tips voor het inschrijven

1. Kijk goed naar de dag en de tijd van elke workshop voordat je je inschrijft. Het ruilen van workshoptijden is helaas niet mogelijk!

2. Geef andere Culy Food Festival-bezoekers ook de kans om zich in te schrijven; schrijf je bijvoorbeeld niet in voor alle gratis workshops, maar maak een keuze voor eentje.

3. Bewaar het e-ticket goed, dit is je bewijs van inschrijving en is dus essentieel.

We zien jullie daar!

Reageer op artikel:
Zó schrijf je je in voor de workshops op het Culy Food Festival!
Sluiten