Redactie
Redactie Beauty 30 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Zó waar! Deze video laat je anders kijken naar jezelf in bikini

Maak jij je zorgen over je muffin top, stevige dijen of andere ‘minpunten’? Dan moet je zeker even onderstaande video van Scary Mommy kijken. Wedden dat jij er hierna heel anders over denkt? Amen!

De reacties op de Facebook van Scary Mommy zijn mooi:

‘Ik heb obesitas, maar dat heeft me nooit weerhouden om met mijn kinderen te spelen. Springen ze op de trampoline, dan doe ik dat ook. Zitten ze in het zwembad, dan zit ik er met mijn dikke kont naast. Ik zorg er liever voor dat mijn kinderen fijne herinneringen hebben aan hun betrokken moeder, dan dat ik me druk maak over jouw mening over mij.’

‘Ik ben zo blij dat ik deze video zag! We gaan dit weekend kamperen en het enige waar ik me druk over kon maken was wat ik aan zou doen, omdat ik zoveel ben aangekomen. Dit is zó waar, ik wil dat mijn kinderen gelukkig zijn. Who cares wat andere mensen over mijn uiterlijk denken.’

Kun jij je hier ook in vinden? Reageer hier!>

Heb jij al een bikini body? Kom erachter met deze infographic! >

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Zó waar! Deze video laat je anders kijken naar jezelf in bikini
Sluiten