Mercy Hiltrop
Mercy Hiltrop Advertorial in archief 19 dec 2016
Leestijd: 2 minuten

Zo wordt je huis nog gezelliger (én bespaar je bovendien op je energierekening)

Nu we in de winter veel binnen zitten, is het extra fijn als het thuis knus en warm is. Dit is het moment dus om je huis nog gezelliger te maken. Zet die bank eens op een andere plek, gooi er wat nieuwe kussens op en kruip lekker onder een plaid om naar je favoriete film te kijken.

Van het restylen van je huis wordt het niet alleen gezelliger, maar het is ook gewoon heel leuk om de boel eens helemaal om te gooien. Zo is het net of je in een nieuw huis woont; al die oude spullen zien er opeens heel anders en vooral leuker uit. En er zijn meer redenen om je interieur te restylen.

Energystyling

Wel eens van energiestyling gehoord? Nee? Hadden wij ook niet, maar dat is dus dé manier om je huis zo te stylen dat het niet alleen nog gezelliger wordt, maar je ook nog eens geld bespaart op je energierekening.

Tips

Hier een aantal leuke stylingtips die je kunt toepassen in je woonkamer en die ook nog eens energiebesparend zijn:

Houd de radiatoren vrij

Staat de bank voor de radiator? Zet hem eens op een andere plek. Je zult zien dat je interieur er opeens heel anders uitziet en bovendien houdt hij zo geen warmte tegen.

Leg een vloerkleed op de grond

Staat niet alleen leuk, maar heb je meteen lekker warme voetjes. En hoeft de verwarming dus niet op max. Scheelt weer in de portemonnee.

Kies voor led-verlichting

Als er iets belangrijk is om het gezellig te maken thuis, dan is het goede verlichting. Kies vooral voor staande- en schemerlampen en liever niet voor plafondlicht om het sfeervol te maken. En kies voor led-lampen in plaats van gloeilampen. Net zo knus, maar een stuk zuiniger.

Meer tips

In deze leuke video geven Fiona en Marjolein nog veel meer handige tips om je huis gezelliger en ook nog eens energiezuiniger te maken. De moeite waard om even te bekijken.

Ook een energiescan?

Dat kan! Nuon begrijpt dat een persoonlijk, op maat gemaakt advies het beste werkt. Daarom krijgen trouwe klanten gratis een energiescan: een videogesprek met een energieadviseur die je via je smartphone, tablet of laptop concrete bespaartips geeft waarmee je direct aan de slag kunt.

Winnen?

Heb je een item gezien in de video dat goed in jouw interieur zou passen? Lucky you, want deze items kun je winnen! Met deze items kun je zelf ook aan de slag met energie styling. Altijd warme voeten met een te gek vloerkleed en relaxen op de bank onder een warm plaid. Vul onderstaand formulier in en wie weet maken wij jou wel blij met één van de musthaves uit de video.

Ja, ik maak graag kans op een van de toffe woning items uit de video:

[contact-form-7 id=”129152″ title=”Nuon woninginrichting items”]

In samenwerking met Nuon

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Zo wordt je huis nog gezelliger (én bespaar je bovendien op je energierekening)
Sluiten