Redactie
Redactie Lifestyle 24 maart 2014

Zo zien 100 dagen geluk eruit

Het is niets nieuws: mensen die de kleine dingen in het leven waarderen zijn vaak het gelukkigst… Maar je bewust zijn van die mini-geluksmomentjes is in de drukte van alledag vaak lastig. Daarom vonden de oprichters van #100HappyDays het hoog tijd voor een uitdaging!

Het team achter de #100HappyDays challenge spoort je aan om op social media vast te leggen wat jou die dag deed glimlachen. Dat kan van alles zijn: van de ochtendzon op weg naar werk tot aan een nieuwe kleur nagellak. Geluk zit ‘m in de kleinste dingen, je hoeft alleen even te kijken!

Complimenten

Waarom meedoen? Nou, hierom: deelnemers aan de uitdaging merkten een verbetering in hun humeur, kregen meer complimentjes van anderen, voelden zich dankbaarder, optimistischer en werden soms zelfs (opnieuw) verliefd!

Ook leuk: als de uitdaging voorbij is kun je een boekje bestellen met een verzameling van jouw 100 happy foto’s. Zo heb je al jouw happy moments gebundeld.

Up for the challenge? Meedoen is zo gedaan: schrijf je in op 100happydays.com, maak elke dag één foto van iets wat jou die dag blij maakte en deel die foto op Twitter, Facebook of Instagram met de hashtag #100happydays.

Reageer op artikel:
Zo zien 100 dagen geluk eruit
Sluiten