Eva Dusch
Eva Dusch Beauty 9 aug 2015

Zo zou een Calvin Klein campagne eruit zien met een ‘normale’ man

Herinner jij je nog die sexy David Beckham in die onderbroekencampagne? We bet you do. Maar in hoeverre komt deze übermensch overeen met de man die naast je in bed ligt? De Britse tabloid The Sun wilde dit ook aantonen en liet ‘normale’ mannen in hetzelfde ondergoed en in identieke poses fotograferen.

Lieten we je eerder al weten dat de vrouwen van Buzzfeed uit de kleren zijn gegaan om te poseren als Victoria’s Secret modellen, nu zijn het ook de mannen die een duit in het zakje doen. Want hoe vaak kijk je naar het campagnebeeld van een (mode)merk en denk je: yeah right, lekker realistisch dit joh. Zo merkten we laatst nog tijdens alle heisa rondom deze nieuwe Bugaboo campagne.

De mannen

En niet alleen wij vrouwen staan onder druk, de mannen evengoed. Dus werd er een mannelijke versie gemaakt van de beruchte Calvin Klein underwear campagnes. Hierin laten ze zien dat ook mannenlichamen in verschillende soorten, maten en kleuren komen en niet altijd voldoen aan het eenzijdige beeld dat de media schetsen van hoe een stoere, mannelijke man er uit zou moeten zien. De mannen kozen allemaal een iconische ad, bijvoorbeeld van Armani of Calvin Klein, en zetten hun beste beentjes (en buikje) voor. Kijk hieronder naar het resultaat.

Het is overigens niet de eerste keer dat de mannen zich bloot geven voor The Sun, kijk hier maar.

Welk campagnebeeld vind jij beter?


Goed nieuws! Het lichaam van de Nederlandse man is zo slecht nog niet!>

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Zo zou een Calvin Klein campagne eruit zien met een ‘normale’ man
Sluiten