Zoenexperiment: rara, wie zijn de vrienden en wie zijn de stelletjes?

Fotograaf Ben Lamberty maakte een fotoserie van zoenende mensen, als onderdeel van een experiment. Een aantal mensen zijn ‘gewoon’ vrienden, en een aantal zijn verliefde koppels. Kun jij aan de foto aflezen welke mensen tot welke categorie behoren?

Het begon allemaal bij een random foto van een zoenend stel in de zomer van 2013, toen de New Yorkse Ben Lamberty zijn interesse voor ‘zoenfotografie’ zich begon te ontwikkelen. Voor een van zijn series vroeg hij kennissen om voor zijn lens te poseren. Een aantal koppels zijn écht verliefd, anderen gewoon vrienden. Al zou je dat niet zeggen, want als je het ons vraagt spat overal de passie vanaf.

Passie en vuur alom, maar ook een tikkie ongemakkelijk

‘Het was heel cool om te zien hoe de zoenende mensen op elkaar reageerden’, zegt Ben. ‘Je zou denken dat het voor de mensen die verliefd op elkaar waren een makkie was, maar het tegenovergestelde bleek waar. Mensen die ‘just for fun‘ zoenden, vonden het een stuk minder ongemakkelijk.’

Kun jij zien wie hier de verliefde koppels zijn? Wij denken aan nummer één, vier en acht.

1.

zoenexperiment 1

2.

zoenexperiment 2

3.

zoenexperiment 3

4.

zoenexperimen 4

LEES OOK: Geef jezelf lippen om te zoenen

5.

zoenexperiment 5

6.

zoenexperiment 6

7.

zoenexperiment 7

8.

zoenexperiment 8

9.

zoenexperiment 9

10.

zoenexperiment 10

Let’s kiss! Zo gezond is een potje zoenen dus voor je

Ben Lamberty

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Zoenexperiment: rara, wie zijn de vrienden en wie zijn de stelletjes?
Sluiten