Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Algemeen 16 apr 2014
Leestijd: 1 minuut

Zoetsappig én hilarisch over het moederschap

Toen Famme een een filmpje voorbij zag komen over ‘s werelds moeilijkste en meest ondergewaardeerde baan twijfelde we om hem te plaatsen. Met bijgevoegde hilarische tegenhanger van komiek Bill Burr vinden we het juist een must.

We nemen je stap voor stap mee. Bekijk deze feel good video maar eens. Je ziet een handje mensen solliciteren naar een nepbaan. Dat weten de sollicitanten echter niet en ze ondergaan een echt gesprek voor deze onmenselijke baan. Wat er tijdens de video gebeurt is op zijn zachtst gezegd best interessant, het is goed opgebouwd en sentimenteel. En ja, bij Famme waren we ook wel even blij en trots… Nee, we verklappen niks meer, kijk maar gewoon. Tot het eind.

Werelds moeilijkste baan

En? Wat vond je ervan? Leuke twist, trots en ook wel blij dat er op deze manier erkenning is voor ‘ons’ werk? Zeker! Toch bekruipt ons het gevoel van borstklopperij en een over sentimenteel gebruik voor een commercieel bedrijf, namelijk American Greetings, die ons kaarten willen verkopen. Gelijk hebben ze natuurlijk wel, laat dat voorop staan.

Bekijk nu maar eens onderstaande sketch van Bill Burr. Schiet ons niet af als je het niks vindt, maar hier kunnen wij dus smakelijk om lachen…

De moeilijkste baan van de planeet

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Zoetsappig én hilarisch over het moederschap
Sluiten