‘Zo’n moment dat je het zeker weet, jij wordt de nieuwe Richard Branson’

Onder de slogan ‘Something big is here, but no one can see it’ maakt Chris Woods furore op het web. Hij bedacht een boxer (de ‘Bloxers’) die je erectie verbergt. Phileine kan niet anders dan deze week haar brief aan de beste man te richten.

Beste Chris Woods,

Iedereen heeft wel eens zo’n helder moment. Dat je denkt ‘dit is ‘t!’ Zo’n moment waarop je denkt het gat in de markt te hebben gevonden. Zo’n moment dat je het zeker weet, jij wordt de nieuwe Richard Branson, de nieuwe Steve Jobs, de nieuwe Mark Zuckerberg.

Ik neem maar vast de eerste bestelling aan

Bij mij duren die momentjes meestal een dag of twee. Ik krijg een idee. Vind mezelf briljant en neem in gedachten de eerste bestelling vast aan. Sommige ideeën halen zelfs t papier. In woord of schets krijgen ze dan vorm en meestal vrij snel daarna houdt het leven voor de ideeën alweer op. Want kijkend naar de vorm van mijn ideeën komt er meteen een berg vragen op. Wie gaat het dan maken? Hoe gaat het dan precies verpakt worden en vooral; zitten de mensen hier wel op te wachten?

Jij werd duidelijk niet geplaagd door die vragen. Althans, niet door die laatste. Tenminste, dat lijkt mij. Of ligt het aan mij? Ben ik de kansarme kneus die weer eens een trendje heeft gemist? Ben ik weer eens de laatste die het in de gaten heeft?

Straten bezaaid met steigerende lichaamsdelen

Worden de vrouwen om mij heen continue geplaagd door zich fier gedragende delen van het mannelijke lichaam? Zijn de straten tegenwoordig bezaaid met steigerende lichaamsdelen? Kan je tegenwoordig geen kroeg meer in zonder een nieuwe blauwe plek te verzamelen doordat je weer eens tegen een erect lid aan loopt?

Mijn vriendinnen klagen nog niet. Mijn man heeft überhaupt nooit geklaagd over zijn krachtige vriend die het graag laat weten als hij aandacht nodig heeft en over het algemeen heb ik in mijn vriendenkring nog niemand kunnen betrappen op het ongemakkelijk verhullen van een ongewenste zwelling.

Nogal een dingetje

Maar hieruit blijkt maar weer dat ieder mens een ander leven lijdt. Want in jouw omgeving is het klaarblijkelijk nogal een dingetje. Jij en jouw vrienden worden schijnbaar meerdere malen per dag getrakteerd op een harde. Een stijve. Een tampeloeres waar je u tegen zegt. En dat op de meest ongemakkelijke momenten.

Als je net een rookworst staat te bestellen bij de HEMA bijvoorbeeld. Of je ligt op de tandartsstoel en de assistente vraagt of je even heel hard in het rubberen beugeltje wilt bijten. Of je stelt je voor aan de moeder van je nieuwe vriendin. Op die momenten is het vrij lastig om met je stoere mannelijkheid geconfronteerd te worden, dat snap ik.

Op stap met je jonge heer

Maar gelukkig voor deze groep mensen heb jij daar nu iets op gevonden. De Bloxer. Een boxer die ervoor zorgt dat je de hele dag ongezien met een hele enthousiaste jonge heer op stap kunt. Je stapt de tram in, ziet een leuke dame laat je fantasie de vrije loop en voilà, in extase. Vroeger moest je je dan omdraaien en in een hoekje gaan zitten denken aan je zieke oma. Nu hoeft dat niet meer!

Er is een oplossing gekomen voor iets dat in mijn wereld helemaal geen probleem was maar waardoor de man van tegenwoordig wel een heel leuk leven tegemoet gaat. Altijd een harde! Altijd erect en stijf van de spanning door je leven gaan. En met jouw Bloxer is er dan niemand die t ziet! In jouw pas ontwikkelde boxershort zit namelijk een ingebouwd schild. Een soort limousine met geblindeerde ramen; je weet dat er iets spannends achter die ramen gebeurt maar je ziet t niet.

Aanvullend productideetje

Ik snap helemaal dat dit voor mannen een perfecte uitvinding is. Maar ik heb wel meteen een aanvullend productideetje: een afmakertje. Een ingebouwde sensor die de klus meteen maar even klaart. Ongezien uiteraard. Want volgens mij is er voor een man niets zo frustrerend als rond te lopen met een geschudde fles champagne waar de dop niet af kan. Je kunt je voorstellen dat die intern opgebouwde druk ergens naartoe moet. Anders knapt de fles zeg maar. En dat is voor ons vrouwenvolk misschien nog wel vervelender dan al die in het oog springende erecties. Een gefrustreerde man… ik moet er niet aan denken.

Ik wens je een harde groei toe met je bedrijf en wie weet word ik ooit nog eens de nieuwe Chris Woods…

Stevige groet,

Phileine

Het is soms ook lastig voor de mannen… Dit zijn de 5 meest gebruikte geen-seks-excuses op vakantie >

Reageer op artikel:
‘Zo’n moment dat je het zeker weet, jij wordt de nieuwe Richard Branson’
Sluiten