Gina Koninkx
Gina Koninkx Mode 8 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Bij deze merken shop je de leukste zonnebrillen voor je kinderen

Het is belangrijk dat je de ogen van je kinderen goed beschermt tegen de zon maar gelukkig kun je tegenwoordig ontzettend veel leuke zonnebrillen voor kinderen scoren. Bij deze zes winkels bijvoorbeeld.

Zonnebrillen voor kids

Je vindt het zelf ook knap vervelend als de zon in je ogen schijnt en dat is voor kinderen niet anders. Reden dus om voor hen ook een zonnebril aan te schaffen en dat mag ook best een kwalitatief goede bril zijn.

1. Izipizi

Het merk Izipizi verkoopt ontzettend leuke brillen voor kinderen. Niet alleen zonnebrillen, maar ook normale monturen en brillen die ze kunnen dragen als ze naar een (tv- of iPad)scherm kijken. Het leuke is dat de monturen ontzettend hip zijn en voor alle hippe papa’s en mama’s out there; ze verkopen ook brillen voor jou.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 
Een bericht gedeeld door IZIPIZI | Family glasses (@izipizi) op 13 Mei 2019 om 12:50 (PDT)

2. Ray-Ban Junior

Ray-Ban zonnebrillen zijn best prijzig (al helemaal voor kids) dus als je vrijwel zeker weet dat jouw zoon of dochter de bril binnen twee weken weet te slopen of kwijt raakt kun je je hier beter niet aan wagen. In alle andere gevallen: wel doen. Het ziet er niet alleen fantastisch uit, het zijn kwalitatief ook echt goede zonnebrillen met een goede bescherming voor de ogen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 
Een bericht gedeeld door Ray-Ban (@rayban) op 30 Dec 2018 om 5:30 (PST)

3. HEMA

Wat goedkopere zonnebrillen die ook prima zijn vind je ‘gewoon’ bij HEMA. Ze verkopen verschillende leuke modellen zoals deze blauwe bril die maar €7,- kost.

4. H&M

H&M verkoopt net als HEMA veel betaalbare zonnebrillen voor kids en dat is toch wel wat fijner als je weet dat ze nog niet zo zuinig met hun spullen om kunnen gaan. Dat maakt ze niet minder leuk want ze hebben allerlei kekke montuurtjes online staan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 
Een bericht gedeeld door H&M Kids (@hm_kids) op 14 Mei 2019 om 5:04 (PDT)

5. Wehkamp

Wehkamp biedt een selectie kinderzonnebrillen van allerlei verschillende merken: o.a. Polaroid en Sinner. Ze verkopen ook zonnebrilletjes die om het hele hoofd gaan zodat ze niet zo snel van het snoetje afvallen. Handig!

6. Zara

Zara verkoopt steeds meer accessoires voor kinderen en heeft dit jaar een uitgebreide collectie met zonnebrillen voor zowel jongens als meiden. Bijna alle brillen kosten €9,95 en dat is een mooie prijs voor een leuke bril met goede bescherming.

Ben je nog op zoek naar leuke bijpassende zwemkleding voor je koters? Hier vind je leuke zwembroeken voor jongens en hier vind je leuke zwemkleding voor meiden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme