Susan Dalstra
Susan Dalstra Persoonlijk 7 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Deze zus geeft haar single zusje het beste cadeau ooit: een Tinderaccount

Megan Steffan baalt dat ze nog steeds geen zwager heeft. Daarom gaf ze haar zus Emily het ultieme kerstcadeau: een Tinderaccount. Op kerstavond presenteerde ze de leukste matches in een flitsende PowerPoint-presentatie. 

Potentiële matches

Megan wierp zichzelf op als Cupido een creëerde een wervend Tinderaccount voor haar zus. Ze zocht wat leuke foto’s bij elkaar en schreef een bio die potentiële matches wel over de streep moést trekken.

‘Dit account behoort eigenlijk toe aan Emily’s zus Megan. Ik ben een gierigaard, dus voor kerst wil ik mijn zus een Tinder-date geven. Ik zoek een zwager jongens, dus geen onenightstands! Em is een heerlijke meid met een oké karakter, is dol op fotografie en is een geweldige barista. Haar beste eigenschap is mijn zus zijn. Alleen serieuze aanmeldingen!’

PowerPoint

Binnen de kortste keren had Megan 85 matches voor haar zus bij elkaar gesprokkeld. Die 85 filterde ze tot er uiteindelijk 39 gegadigden overbleven. Die presenteerde ze tijdens kerst in een PowerPoint-presentatie getiteld: ‘Walking in a Tinder Wonderland’.

Onder de kerstboom

De mannen vonden het stuk voor stuk hilarisch en eentje bood zelfs aan om ingepakt en al onder de kerstboom te gaan liggen. ‘Voordat ik er serieus werk van maakte, hadden we er al grappen over gemaakt. Toen besefte ik dat ik goud in handen had. Een van haar vrienden kwam haar echter tegen op Tinder en maakte een screenshot die hij naar haar stuurde. Toen wist ze dus waar ik mee bezig was, maar ze had geen idee hoeveel mannen er moeite in hadden gestoken. Het was dus nog steeds een verrassing!’

Megan bespaarde Emily dus een swipe-hand, een lading gesprekken over koetjes en kalfjes en het schiften van serieuze kandidaten. En wie weet er nou beter wie bij je past dan je eigen zus? Kortom: een beter kerstcadeau had Emily zich niet kunnen wensen. We hopen van harte dat Megan komende kerst eindelijk een leuke zwager heeft.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Elite Daily

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme