Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 19 okt 2016

Zwager filmt bevalling van schoonzus en de beelden zijn indrukwekkend

Ngaroma Crown, een kersverse moeder uit Nieuw Zeeland, vroeg haar zwager Matt of hij het moment waarop zij haar baby ter wereld zou brengen, wilde filmen. Matt pakte het alleen iets anders aan en filmde de hele, emotionele, bevalling. De beelden zijn indrukwekkend, heftig, mooi, emotioneel. Precies dat gevoel komt weer boven bij alle moeders die weten hoe het voelde.

Hij filmde vanaf de eerste wee tot het laatste moment van de bevalling. Toen hij dat tegen Ngaroma vertelde was ze eerst bang voor de video, maar toen ze de beelden eenmaal zag werd ze er emotioneel van, zo mooi vond ze het.

Grootste zegen

Daarom besloot de kersverse moeder om de gehele video (die in totaal 7 minuten duurt) op Facebook te zetten. ‘Ik ben zo trots op mijn dochter Nova, en ook op mijn lichaam, dat ik deze speciale ervaring met iedereen wilde delen.’ In een begeleidende tekst richt ze zich tot haar pasgeboren dochter Nova: ‘Ondanks dat deze dag een beetje blurry was (gelukkig), vergeet ik nooit meer het moment dat ze je op mijn buik legden. Mijn hart overspoelde. Hoe kan ik zo veel houden van iemand. Als er iets is in deze wereld wat ik goed heb gedaan, ben jij het. Nova, jij bent mijn grootste zegen. Mijn hart heeft nog nooit zo compleet gevoeld.’ De video die bij de post hoort zie je hier:

Deze prachtige foto’s brengen de oerkracht van een moeder tijdens de bevalling heel mooi in beeld >

Facebook.com

Reageer op artikel:
Zwager filmt bevalling van schoonzus en de beelden zijn indrukwekkend
Sluiten