Marleen Staal
Marleen Staal Kids 1 apr 2019
Leestijd: 3 minuten

Zwanger en in een melige bui? Doe mee met deze trend voor een zwangerschapsfotoshoot

Wij vrouwen moeten niet alleen bevallen, nee, negen maanden lang moeten we al het zware werk doen. Terwijl onze partners met hun slanke enkeltjes moeiteloos in hun schoenen schuiven, lopen wij met opgezwollen exemplaren en vol van de hormonen in het rond. Hoe kun je het beste de laatste loodjes vergeten dan door een beetje humor? Dan is deze trend precies wat je nodig hebt.

Zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsfoto’s komen en gaan, maar de beste exemplaren zijn toch wel de komische kiekjes. Het is natuurlijk beeldig om in een witte zomerjurk bij het raam waar een waterig zonnetje doorheen schijnt met een blote buik te poseren, maar nog veel leuker is het als je even flink kunt lachen. Met alle laatste babystress en kwaaltjes heb je immers het meeste aan een fotoshoot waar je mondhoeken van omhoog krullen.

#pregnantdad

De trend die nu de ronde doet in zwangerschapsland is er één waar je je partner hard bij nodig hebt. Sterker nog, hij speelt de hoofdrol in dit hele gebeuren. Wat je verder moet regelen is een fotograaf (of net zo melige vriendin) een muur of boom en jouw bolle buik. O, en je geliefde niet vergeten natuurlijk. Wat je dan krijgt? Tja, dat kunnen we het beste uitleggen in beeld. Dat zegt immers meer dan duizend woorden of niet?

Kun je niet genoeg krijgen, dan doet een simpele zoektocht onder de hashtag #pregnantdad wonderen voor je middagdipje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Zwanger en in een melige bui? Doe mee met deze trend voor een zwangerschapsfotoshoot
Sluiten