Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Kids 1 oktober 2020

7 redenen waarom het zo fantastisch is om zwanger te zijn in de herfst

De regen tikt zachtjes tegen de ramen en jij kruipt nog even extra dicht tegen je partner aan. Dikke sokken aan je voeten en een warme én grote buik onder je trui. Zwanger zijn in de herfst is leuker dan in welk seizoen dan ook. Weten wat alle voordelen zijn? Lees dan snel verder.

Zwanger zijn in de herfst

Tussen de gekleurde herfstbladeren maak jij de mooiste herfstplaatjes met je zwangere buik. Tel daar bij op dat je in dit seizoen niet als enige rond bent (deze begrijp je na het lezen van punt 3) en je weet zeker dat zwanger zijn in de herfst het mooiste is van alles.

1. Herfst = snuggle season

In de herfstperiode kruipen we allemaal wat dichter tegen onze partner aan. We verstoppen ons onder pluche dekens en knuffelen wat af. Het najaar wordt ook wel snuggle season genoemd en heel veel gelukkiger kan jij eigenlijk niet worden.

2. Je kunt continu rondlopen in trainingspakken

Met dit slechte weer ben je sowieso lekker veel thuis maar daar komt bij dat het met deze kou absoluut geoorloofd is om 24/7 in trainingspakken rond te lopen. Chill.

3. Je voelt je niet als enige rond

Want het pompoenseizoen is ook van start gegaan. Jouw dikke buik kun je inmiddels vergelijken met de grootste pompoen van de plaatselijke pompoemkweekwedstrijd. Zie je wel dat je niet de enige bent.

4. De herfst is een reden om lekker veel thuis te zijn

De kou en regen kun je maar beter vermijden in het najaar. Een extra goede reden om dus lekker met je zwangere buik op de bank te blijven hangen. Iedereen zal begrijpen dat jij met je buik echt niet door de regen gaat fietsen. Winnen.

LEES OOK: De 9 cadeaus die je dus écht wilt als je net bevallen bent

5. Je kunt je moeheid beter verbloemen

Want iedereen is sneller moe nu het ‘s ochtends nog schemerig is en ‘s avonds al donker om 20:00 uur. Hierdoor valt het minder op dat jij het liefst al direct na het avondeten in bed wil gaan liggen.

6. Alle tijd om de babykamer klaar te maken

Want ja, met die regen zijn jij en je partner lekker veel binnen. Hierdoor hebben jullie alle tijd om van de babykamer een prachtig paradijsje te maken voor de kleine.

7. In de herfst is er zoveel lekkers om te eten

Al die zalige smeuīge stampotjes bijvoorbeeld. En dan hebben we het nog niet eens over de Pumpkin Spicy Latte van Starbucks die elk jaar weer seizoensfavoriet is. Honderd procent zeker dat dat jouw zwangerschaps craving wordt. Jij bent dól op dit seizoen en nu begrijp je al helemaal dat zwanger zijn in de herfst gewoonweg fantastisch is.

Reageer op artikel:
7 redenen waarom het zo fantastisch is om zwanger te zijn in de herfst
Sluiten