Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Zwanger 22 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

4x de mooiste manieren om je zwangere buik te eren (én herinneren)

Zwanger zijn is een van de bijzonderste periodes in je leven. Hoewel je er op het moment zelf niet ieder moment van zult genieten, zul je er later wellicht met weemoed op terug kijken. Fijn dus om dan een mooie herinnering te hebben aan die prachtige zwangere buik.

Die bolle toeter, als je negen maanden zwanger bent zul je hem soms vervloeken. Omdat je niet normaal je schoenen aan kunt trekken bijvoorbeeld. Maar als hij dan na de geboorte verdwijnt kan je soms opeens een gevoel van heimwee overvallen. Dus nu het nog kan, eren en vereeuwigen die buik!

Zwangere buik eren en herinneren

Er zijn verschillende manieren te bedenken waarop je jouw buik kunt eren en een mooie herinnering kunt creëren. Wij noemen er vier.

1. Gipsbuik

Een gipsbuik maken is een populaire manier om je zwangere buik te vast te leggen. Bovendien is het een gezellige bezigheid voor jou en je partner, vriendin of moeder. Bij een gipsbuik pak je jouw buik in met stroken in gipsgedrenkte stof. Dit laat je uitharden en vervolgens haal je het van je buik af. Zo heb je een levensgrote herinnering aan jouw prachtige zwangere buik.

2. Belly paint

Een kunstwerk maken van je buik, dat noemen wij nou je buik eren. Want eerlijk, het is natuurlijk het mooiste kunstwerk wat er is. Er zijn veel leuke ideeën te vinden voor unieke belly paints. Vervolgens natuurlijk wel vastleggen met de camera om er ook een mooie herinnering aan te hebben.

3. Beeldje in 3d

Tegenwoordig hebben we veel meer nieuwe technieken waar we gebruik van kunnen maken voor het vereeuwigen van onze zwangere buik. Zo kun je tegenwoordig een 3d beeld laten maken van jouw zwangere lijf. Vaak kan dit beeldje gemaakt worden in verschillende kleuren en materialen. Een prachtig, smaakvol aandenken.

4. Fotoshoot

Een beeld zegt meer dan duizend woorden zeggen ze weleens. Reden te meer om je zwangere buik vast te laten leggen door een fotograaf. Samen met je partner of alleen, en met een fotograaf die jou aanspreekt wordt dit gegarandeerd een van je beste investeringen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
4x de mooiste manieren om je zwangere buik te eren (én herinneren)
Sluiten