Renée
Renée Algemeen 17 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

6 dingen waar je een zwangere moeder héél blij mee maakt

Niets zo mooi als een positieve zwangerschapstest. Ben jij of ken jij iemand die zwanger is van een tweede? Of misschien wel derde of vierde? Dan zijn er zes dingen waar je een zwangere moeder ontzettend blij mee maakt.

Iedere zwangerschap is bijzonder, maar de tweede zwangerschap is toch wel ietsje anders dan de eerste. Want hallo, naast je zwangerschap moet je je ook nog druk maken om een kleintje aan je zijde. Een luisterend oor is prettig, maar het is oh-zo fijn als iemand je te hulp schiet en de volgende dingen voor je doet.

6 dingen waar een zwangere moeder je dankbaar voor is

Het leven van een zwangere moeder kan soms een tikkeltje overweldigend zijn. Daarom is het heel prettig als iemand de volgende dingen voor je doet.

LEES OOK: Pssst: 7 vrouwen vertellen hoe seks tijdens de zwangerschap écht voelt

1. Aanbieden om te babysitten

Kom je amper toe aan quality time met je lief nu je zwanger bent? Dan is het heel fijn als iemand aanbiedt om een paar uurtjes op je kind te letten, zodat jullie er samen op uit kunnen gaan. Al is het maar dat jullie even samen kunnen lunchen op een mooie plek.

2. Bied eten aan

Een gezin runnen, het huishouden bijhouden, en oh ja… er moet ook nog gewerkt worden. Het komt iedere zwangere moeder vast bekend voor: waar haal je in hemelsnaam de tijd vandaan om überhaupt nog een gezonde maaltijd op tafel te zetten? Een redder in nood is dan meer dan welkom. Vooral als er eten wordt aangeboden dat je makkelijk kunt invriezen.

3. Help voorbereiden

Helemaal als de periode van nesteldrang aanbreekt is het super fijn als iemand aanbiedt om je te helpen bij de voorbereiding. Schoonmaken, babykleding wassen, spullen van zolder halen… Er is genoeg te doen voor het kindje komt waar een zwangere moeder hulp bij kan gebruiken.

4. Geef luiers cadeau

Wat heeft iedere zwangere moeder nodig? Het antwoord is simpel: luiers. Onder andere dan, hè? Wil je iets geven dat tastbaar is, dan maak je haar hier ontzettend blij mee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Romper

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme