Kirsten Athmer
Kirsten Athmer Mind 11 mei 2016

Zwangerschapshoot? Stel maakt aankondiging over hun onvruchtbaarheid

De geniale zwangerschapsaankondigingen die op het internet circuleren zijn de Amerikaanse Spencer en Whitney Blake niet ontgaan. Hun hoofd sloeg op hol bij het bedenken van originele ideeën voor een babyaankondiging. Helaas bleek het stel onvruchtbaar. Dit vervelende nieuws weerhield hen er echter niet van om alsnog originele foto’s te maken, maar dan nét even iets anders…

Een jaar lang probeerde het stel zwanger te raken, helaas tevergeefs. Een lang proces van behandelingen volgde, maar om onverklaarbare redenen was het stel onvruchtbaar. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, besloot het koppel een blog te starten waarop ze door middel van foto’s op grappige wijze de spot drijven met hun onvruchtbaarheid.

[STAP stap=”1″]

[STAP stap=”2″]

[STAP stap=”3″]

[STAP stap=”4″]

[STAP stap=”5″]

‘We weten dat niet iedereen op deze manier om kan gaan met zo’n moeilijke periode, maar het maken van deze foto’s gaf ons in elk geval een hele hoop steun,’ schrijft het stel op hun blog.

Adoptie

Na drie jaar vol talloze onvruchtbaarheidsbehandelingen besloot het koppel toch over te gaan op adoptie. In 2012 adopteerde ze hun eerste zoon, twee jaar later volgde hun tweede. Whitney en Spencer zijn nu twee trotse ouders:

Reageren? Dat kan hier.

Maart was endometriose awareness maand. Mediavrouw en schrijver/spreker Dina-Perla Marciano (30) zette onlangs een platform op over de ziekte die haar onvruchtbaar heeft gemaakt. Lees hier haar verhaal >

Reageer op artikel:
Zwangerschapshoot? Stel maakt aankondiging over hun onvruchtbaarheid
Sluiten