Hilarisch! Deze TikTok-vaders gaan viraal met hun grappige video’s

Ouderschap Valéry de Voijs 8 dec 2021
Leestijd: 4 minuten

De opvoeding van je kids gaat nu eenmaal niet altijd over rozen. Dat hoeven we jou waarschijnlijk niet meer te vertellen. Als single ouder kom je daarbij voor nog wat extra uitdagingen te staan. Daar weten ook deze ouders alles van. Onlangs maakte deze alleenstaande vaders een aantal video’s over hun kinderen die binnen no time viraal gingen. Creatief zijn ze in ieder geval wel!

Deze single dads delen lief en leed op het mega populaire platform TikTok, en geven vindingrijke oplossingen voor alledaagse uitdagingen. Dat de video’s ondertussen dan ook miljoenen keren zijn bekeken, verbaast ons niets.

Video’s van alleenstaande vaders gaan viraal

Deze vaders delen herkenbare, aandoenlijke, en grappige momenten uit hun leven. Waarschuwing: bij het zien van deze video’s wil jij je kinderen gegarandeerd volgen.

Haar tutorial

Deze alleenstaande vader heeft twee schattige dochters, en is sinds een paar maanden actief op TikTok. Op zijn account @TheGrigsbyFamily post hij voornamelijk video’s waarin hij zijn dochters’ haren doet. Het is mega aandoenlijk om te zien hoe goed hij zijn best doet om de afrokapsels van zijn dochters in model te brengen. Dat moeten meer TikTok-gebruikers hebben gevonden, want het account heeft in totaal meer dan 22 miljoen likes.

@thegrigsbyfamily

#nyc #cute #beautiful #fyp #hair #myvideo #mystory #4u #bun

♬ original sound – TheGrigsbyFamily

Eén video trekt de meeste aandacht, en werd 120.4 (!) miljoen keer bekeken . In de video is te zien hoe de vader het haar van zijn dochters omhoog houdt. “Spin, spin, spin, spin, pin!” blijft hij herhalen. Zijn jongste dochter draait ondertussen rondjes, waardoor de staart steeds strakker wordt aangespannen en de vader uiteindelijk een strak knotje kan maken. Amerikaanse acteur Kevin Bacon reageert: “That’s the highest level of Dad innovation”. Daar sluiten wij ons bij aan.

Baby Alesia

De ene na de andere video van Michael Quintock gaat viraal. Zijn gelijknamige account heeft op dit moment dan ook 1.6 miljoen volgers. Quintock ging ik 2017 door een scheiding, en is sindsdien als alleenstaande vader verantwoordelijk voor maar liefst drie geadopteerde kinderen, en één pleegkind. Z’n jongste dochter Alesia, die hij ook wel beschrijft als ‘The Queen‘ maakt sinds Juli deel uit van Quintock’s gezin. Het is dan ook een video met zijn dochtertje die de meeste views (27.3 miljoen) krijgt op zijn account.

In de video ligt de vader met de paar maanden oude Alesia op de bank. Zijn super schattige dochter ligt tevreden in haar pyjamaatje bij haar vader. Wanneer hij vraagt of ze comfortabel is, antwoord ze met ‘dada, dada, dada‘, en slaat haar vader spelenderwijs in zijn gezicht. Wij kunnen niet in woorden beschrijven hoe ongelooflijk schattig dit is, dus voila: de video vind je hier:

@michael.quintock

There’s your answer 🤣 #girldad #singledad

♬ You Are My Sunshine – Music Travel Love

Shoppen voor zijn dochters

Deze alleenstaande vader noemt zichzelf ‘America’s favorite single dad‘ in de bio op zijn TikTok-account. De alleenstaande vader van vier dochters heeft het niet altijd even gemakkelijk als enige man in het huis. En al helemaal wanneer zijn dochters tegelijk ongesteld zijn. Je hoort de wanhoop in zijn stem als hij door de gangpaden van een supermarkt loopt, op zoek naar tampons, maandverband en medicatie. De video wordt niet alleen 8.4 miljoen keer gekeken, ook worden er nuttige tips gegeven aan de single dad.

Een paar weken later post de vader opnieuw een video, die opnieuw viraal gaat. Dit keer loopt hij weer met een winkelmandje door de schappen van de supermarkt, en volgt het advies van zijn volgers op: “you guys told me to get these cups for my daughter”.

Tattoo’s

Johnny is in vergelijking met de andere alleenstaande vaders minder actief op het platform; toch wordt zijn eerste video 4.2 miljoen keer bekeken. In de video wijst zijn vierjarige dochter naar zijn arm die vol staat met tatoeages en vraagt bij iedere tattoo: “does that hurt?” Johnny zegt geduldig dat de tattoos geen pijn doen. Als zijn dochter echter een kleine tattoo aanwijs op zijn bovenarm en opnieuw vraagt of het pijn doet, zegt Johnny dat deze plek wel pijnlijk is. De reactie van zijn dochter? Ze prikt keihard op de pijnlijke plek! Een tikkie zorgwekkend wellicht, maar daardoor niet minder grappig.

@thejohnnydontmind

My 4 year old is actually a 50 yr old woman going through menopause… #psychochildren #fyp #comedy #jackass funny kids #Christmas2020 #singledad

♬ original sound – Jonathan Foreman

Kinderen van single moeders ‘doen’ het even goed als kids met twee ouders

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme