Over Famme

Famme is opgericht in 2014. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste digitale titels voor jonge ouders in Nederland. Op Famme lees je alles over de periode van zwangerschap (of zwanger worden) tot en met de kleuterleeftijd.

Je leest bijvoorbeeld over vruchtbaarheid, zwangerschapskwaaltjes, de ontwikkeling van je baby, peuter-perikelen en nog veel meer. Wekelijks schrijven we de mooiste, eerlijke verhalen over het ouderschap en bieden we je handige tips voor het grootbrengen van je mini’s. We gaan geen enkel onderwerp uit de weg en doorbreken graag de taboes.

Famme is voor iedereen die met humor en relativering naar zichzelf durft te kijken en het ouderschap bloedserieus neemt, zo lang fouten maken niet erg is en er hard gelachen mag worden. Famme biedt dagelijks een grote dosis herkenbaarheid, een vette lach en een dikke traan.

Connect met ons op Facebook, Twitter, Instagram en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

De redactie

Wil je weten wie er allemaal aan Famme meewerken? Dat vind je in ons colofon. Je kunt ons bereiken op [email protected]. Wil je iets opsturen? Dat kan uiteraard ook. Vinden we leuk. Onze adresgegevens vind je hieronder.

Famme is een uitgave van

Mediahuis Nederland B.V.
Postadres: Postbus 376, 1000 EB Amsterdam
Bezoekadres: Basisweg 30, 1043 AP Amsterdam
Telefoon Sales: 088 824 0234
ING 66.78.39.518
KvK 34283848
btw NL 8185.08.760.B.01

Over de uitgever

Famme is onderdeel van Mediahuis Nederland. Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, Metro, J/M Ouders, Culy, Manners, BEDROCK, NSMBL, WANT en Autovisie en regionale dagbladen zoals het Noordhollands Dagblad en de Leeuwarder Courant.

Adverteren

Hier vind je alle info over adverteren op Famme.

Affiliate links

In sommige artikelen maken we gebruik van affiliate links. Het zijn links naar producten die we aanraden op het gebied van inspiratie, verzorging, opvoeding, etc.

Als er een affiliate link in een artikel staat, betekent dit dat je als lezer via deze link iets koopt op de betreffende website, Famme een percentage van het aankoopbedrag krijgt.

Disclaimer

Heb jij vragen over jouw gezondheid? We ontvangen op de redactie regelmatig berichten van onze lezeressen met gezondheid gerelateerde vragen. Wij zijn een informatief platform en onze redacteuren hebben geen medische achtergrond.

Hoewel wij schrijven over gezondheidsklachten en aandoeningen (gebaseerd op wetenschappelijke bronnen), kunnen wij geen adviezen geven met betrekking tot de gezondheid van onze lezeressen. Heb jij last van medische klachten? Neem in dat geval contact op met een huisarts.