Famme

Famme is opgericht in 2014. We schrijven voor vrouwen die veel ballen in de lucht houden, waarvan er dagelijks wel één (of meer) naar beneden dondert.

Naast moeder is de Famme-vrouw partner, vriendin, collega en heeft ze meer behoefte aan tijd voor zichzelf dan ze toegeeft. Want als ze zich niet suf geniet van haar gezin (met af en toe wat wanhoopsmomenten) gaat ze graag met vriendinnen op stap, weet ze heus wel wat een culotte is (al gaat ze hem niet dragen) en boekt ze regelmatig een reis voor het hele gezin of een weekendje weg met haar grote liefde.

Famme is voor iedereen die met humor en relativering naar zichzelf durft te kijken en het moederschap bloedserieus neemt, zo lang er maar fouten gemaakt mogen worden en er hard gelachen wordt als er weer eens een bal valt. Famme biedt dagelijks een grote dosis herkenbaarheid, een vette lach en een dikke traan.

De redactie

Wil je weten wie er allemaal aan Famme meewerken? Dat vind je in ons colofon.

Over de uitgever

Famme is onderdeel van Mediahuis Nederland. Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé en VROUW; regionale dagbladen (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander); digitale merken zoals Upcoming, Dumpert en Gaspedaal.

Daarnaast heeft Mediahuis merken en titels die zich richten op entertainment of e-commerce en bezit Mediahuis een indirect belang in puzzeluitgever Keesing. De missie van Mediahuis is om consumenten 24 uur per dag, 7 dagen per week te voorzien van hoogwaardige, gepersonaliseerde en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment, via alle denkbare distributievormen. Voor meer informatie over Mediahuis ga naar www.mediahuis.nl

Disclaimer

Heb jij vragen over jouw gezondheid? We ontvangen op de redactie regelmatig berichten van onze lezeressen met gezondheid gerelateerde vragen. Wij zijn een informatief platform en onze redacteuren hebben geen medische achtergrond.

Hoewel wij schrijven over gezondheidsklachten en aandoeningen (gebaseerd op wetenschappelijke bronnen), kunnen wij geen adviezen geven met betrekking tot de gezondheid van onze lezeressen.

Heb jij last van medische klachten? Neem in dat geval contact op met een huisarts.