Famme

Famme is opgericht in 2014. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste digitale titels voor jonge ouders in Nederland. Op Famme lees je alles over de periode van zwangerschap (of zwanger worden) tot en met de kleuterleeftijd.

Je leest bijvoorbeeld over vruchtbaarheid, zwangerschapskwaaltjes, de ontwikkeling van je baby, peuter-perikelen en nog veel meer. Wekelijks schrijven we de mooiste, eerlijke verhalen over het ouderschap en bieden we je handige tips voor het grootbrengen van je mini’s. We gaan geen enkel onderwerp uit de weg en doorbreken graag de taboes.

Famme is voor iedereen die met humor en relativering naar zichzelf durft te kijken en het moederschap bloedserieus neemt, zo lang er maar fouten gemaakt mogen worden en er hard gelachen mag worden. Famme biedt dagelijks een grote dosis herkenbaarheid, een vette lach en een dikke traan.

De redactie

Wil je weten wie er allemaal aan Famme meewerken? Dat vind je in ons colofon. Je kunt ons bereiken op [email protected].

Famme is een uitgave van:

Mediahuis Nederland B.V.
Postadres: Postbus 376, 1000 EB Amsterdam
Bezoekadres: Basisweg 30, 1043 AP Amsterdam
Telefoon Sales: 088 824 0234
ING 66.78.39.518
KvK 34283848
btw NL 8185.08.760.B.01

Over de uitgever

Famme is onderdeel van Mediahuis Nederland. Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, Metro en Autovisie, regionale dagbladen zoals het Noordhollands Dagblad en de Leeuwarder Courant en digitale merken zoals NSMBL, Manners en Dumpert.

Disclaimer

Heb jij vragen over jouw gezondheid? We ontvangen op de redactie regelmatig berichten van onze lezeressen met gezondheid gerelateerde vragen. Wij zijn een informatief platform en onze redacteuren hebben geen medische achtergrond.

Hoewel wij schrijven over gezondheidsklachten en aandoeningen (gebaseerd op wetenschappelijke bronnen), kunnen wij geen adviezen geven met betrekking tot de gezondheid van onze lezeressen. Heb jij last van medische klachten? Neem in dat geval contact op met een huisarts.