5x babysokken die niet afglijden

Kinderen Vera Guldemeester 4 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Sokken houden de voeten van jouw baby niet alleen warm, ook sokken maken ook de outfit compleet. Toch is het vervelend als jouw baby ze steeds maar uit blijft trekken. Met de volgende babysokken gaat dat een stuk moeilijker!

Babysokken zijn tegenwoordig verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en patronen. Op die manier passen ze overal bij.

Handige babysokken


Go Baby Go Bamboe Sokken

De Go Baby Go Bamboe Sokken zijn voorzien van verschillende rubberen pads op de tenen en op de voetzolen. Op die manier kan je baby de wereld gaan ontdekken zonder uit te glijden. De sokjes blijven goed zitten door middel van de ingebreide elastische band. Hierdoor zijn ze niet of nauwelijks door je baby uit te trekken. Ook leuk om te weten: deze sokken van bamboe katoen houden de voeten koel in de zomer en warm in de winter.

Sock Ons

Het is soms een behoorlijke klus om te zorgen dat babysokjes aan de voeten van je baby blijven zitten. Met Sock Ons is dit verleden tijd. Dit zijn slimme kleine open sokken, die je over de sok van je baby schuift. Hierdoor blijft iedere sok op zijn plek, en kan je baby de sok zelf niet uit trekken. Het is een geniale oplossing en die is dan ook niet voor niets bekroond met de Kind & Jugend Innovation Award 2008, de British Female Inventor Award 2008 en de Best Baby & Infant Product Award 2010.

Falke Cotton

Deze sterke en duurzame babysokken van katoen houden de voeten van je kind lekker warm. De pasvorm en de omslag zorgen ervoor dat de sokken niet zomaar uit te trekken zijn. Hoe fijn is dat? Daarnaast zorgen de noppen onder de zool voor een betere grip, waardoor jouw kind rustig de wereld kan ontdekken.

Liva babysokken

Deze babysokken zijn van duurzaam katoen en verkrijgbaar in twee verschillende maten. Het fijne aan deze sokken is dat ze erg lang zijn en daardoor moeilijk uit te trekken zijn. Daarnaast hebben ze handige antislip zolen, waardoor jouw kind makkelijk de eerste stappen kan zetten. De sokken zijn in verschillende unisex kleuren verkrijgbaar, zoals: geel, beige en grijs.

Miniiyou babysokken

Wanneer je op zoek bent naar schattige sokken die haast niet uit te krijgen zijn, dan zijn deze Miniiyou babysokken zeker een goede optie. Op de sokken staan dierenfiguren zoals een koala, een hond of een beer. Naast dat ze moeilijk uit te krijgen zijn, zijn de sokken ook voorzien van een antislipzool. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je kind uit zal glijden.

40 x kleine dingen waar je je kind heel gelukkig mee maakt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme