Famme was op het Emma Sleep Event bij het Wylde Pad: ‘Er werd behoorlijk uitgepakt’

Eropuit Redactie 2 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Als moeders weten we hoe belangrijk een goede nachtrust is. We hebben namelijk al genoeg gebroken nachten te verduren, dus áls we dan slapen, dan willen we wel lekker liggen. Een goed matras is daarom heel belangrijk. Toen Emma Sleep ons uitnodigde om een nachtje te proefslapen op hun matrassen bij het Wylde Pad, hoefden we dan ook geen twee keer na te denken.

Hoofdredacteur Lisa vertrok met haar drie jongste kinderen richting Friesland voor een feestelijke middag en avond. “Het was een lange rit van de Randstad naar het Noorden, maar we werden heel feestelijk onthaald, waardoor het die 2,5 uur in de auto zeker waard was”, vertelt ze.

Emma Sleep Event bij het Wylde Pad

Het Wylde Pad is een kleinschalig vakantiepark met dertien verschillende soorten accommodaties. Eigenaresse Rachelle (bekend als De Huismuts) en haar man hebben iedere accommodatie sfeervol ingericht met een fijne vintage vibe. Niet alleen ziet het er leuk uit, ook aan de goede nachtrust is gedacht, want alle bedden zijn voorzien van heerlijke luxe matrassen van Emma Sleep.

Lisa vertelt over haar ervaring tijdens het Emma Sleep Event: “Wij sliepen in een accommodatie ‘De Wylde’ een A-frame huisje, in de vorm van de letter A dus, met uitzicht op het water. Bij de ingang van het Wylde Pad is een sleeptuin met een terras en bar ernaast. Voor het event had Emma Sleep behoorlijk uitgepakt met leuke oud-Hollandse spellen en een springkussen, mijn dochters hebben het enorm naar hun zin gehad en de hele middag lekker gespeeld. Daarna was er een pizza-party en mochten ze hun eigen pizza’s versieren.

Na een lange middag en avond buiten te zijn geweest konden we heerlijk ons bedje in duiken en dat was zeker geen straf. De bedden lagen heerlijk en we hebben allemaal lekker geslapen. Al met al een geslaagde ervaring!”

Gebroken nachten? Dit gebeurt er als je korter dan zes uur slaapt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme