5 tips voor intensere orgasmes

Body Chiara Izelaar 27 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Al ken je je lichaam door en door en weet je héél goed hoe je tot een orgasme moet komen, dan nog zijn er altijd manieren om te experimenteren. Verlang jij naar intensere orgasmes – wie niet? – en ben je in voor wat spanning tussen de lakens? Dan zijn deze tips speciaal voor jou!

Lees ook: Wat als je partner vaker zin heeft in seks? Een sekstherapeut geeft advies!

1. Geduld is een schone zaak

Klaarkomen is fijn, maar geen must. Als je jezelf er niet teveel op concentreert ‘overvalt’ het gevoel je als het ware. Je kunt je orgasme ook intenser laten voelen door het hoogtepunt uit te stellen. Op het moment zelf is het super frustrerend, maar wanneer het moment supreme daar eindelijk is ben je jezelf dankbaar!

2. Gebruik dit wondermiddel

Hoewel de meeste vrouwen ervan uitgaan dat glijmiddel alleen goed van pas komt als penetratie wat stroef verloopt, is niets minder waar. Glijmiddel kan voor dat ‘beetje extra’ zorgen en tilt je orgasme naar een hoger niveau.

3. Speelgoed is niet alleen voor kids

Er zijn niets voor niets seksspeeltjes op de markt… De vibraties, luchtdruk en andere sensaties maken dat je tintelingen ervaart als nooit tevoren. Ga op ontdekkingstocht en kom erachter wel speeltje geschikt is voor tussen jouw lakens.

4. Zonder je zintuigen af

Wanneer je niet kunt zien wordt je gehoor beter en vice versa. Dit werkt ook zo met gevoel. Een blinddoek en/of oordopjes kunnen intense sensaties teweeg brengen. En het is een spannende manier om te experimenteren in de slaapkamer!

5. Ontdek meer plekjes

Je allergevoeligste plekje weten jij en je partner inmiddels wel te vinden. Maar wat nu als je meer erogene zones ontdekt én tegelijkertijd stimuleert? Je tenen zullen krommen van genot!

Lees ook: Oeh lala! Dit vertelt jullie favoriete seksstandje over jullie relatie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen