9x jongensnamen uit de serie My Life with the Walter Boys

Babynamen Julia van Buuren 15 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

My Life with the Walter Boys is mega populair op Netflix. In deze serie verhuist tienermeisje Jackie vanuit New York naar het platte land van Colorado. Daar ontmoet ze de familie Walter, die bestaat uit negen jongens (en één meisje).

Jongens babynamen uit My Life With the Walter Boys

Op zoek naar een stoere jongens babynaam? Wellicht kunnen de Walter boys als inspiratie dienen.

Cole

Cole steelt alle vrouwenharten in de serie; hij is knap, stoer en sportief. De naam Cole is een Engelse jongensnaam en betekent donker of koolzwart.

Alex

Alex is de jongere broer van Cole en is verliefd op het hoofdpersonage Jackie. Hij is slim en heeft een lief en zacht karakter. Alex is oorspronkelijk een Griekse naam en is afgeleid van de naam Alexander.

Will

Will is de oudste Walter Boy, en is serieus en verstandig. Hij focust zich op werk en wil graag carrière maken. Will is een Engelse naam en betekent de standvastige beschermer.

Nathan

Hij is de meest muzikale en is dan ook vaak met zijn gitaar te zien. Nathan is zachtaardige jongen. Het is een Hebreeuwse naam met de betekenis geschenk die God heeft gegeven.

Danny

Danny is de tweelingbroer van Cole en is dol op acteren. Hij geeft zijn broers en Jackie vaak adviezen en geeft om de mensen om hem heen. Deze Hebreeuwse naam is afkomstig van de naam Daniël. Het betekent mijn rechter is God.

Jordan

Jordan is het jongere broertje en wil niets liever dan filmregisseur worden. Hij heeft dan ook altijd een camera in zijn hand. Het is een Germaanse naam en verwijst naar de rivier de Jordaan of betekent landbouwer, vanuit het Frans. Het kan ook afgeleid zijn van het Oudnoorse woord voor aarde en land, namelijk jordh.

Isaac

Isaac is een neef van de broers en woont bij de familie Walter in huis. Hij is een romantische jongen. Isaac is een Hebreeuwse naam en betekent lachende of hij zal lachen.

Lee

Lee is de biologische broer van Isaac en een stuk opstandiger dan zijn broer. Hij is stoer en houdt van skaten. Lee is een Engelse naam en betekent de vlakte.

Benny

Benny is vijf jaar en de jongste van het stel. Hij is vaak vrolijk en houdt van buiten spelen. De naam is afgeleid van Benjamin, en heeft de betekenis: zoon van mijn rechterzijde of het geluk, het zuiden.

20x babynamen voor als je de naam ‘Sam’ leuk vindt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme