Kourtney Kardashian en Travis Barker onthullen dat ze ‘een baby willen krijgen’

Celebs NSMBL 16 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian en Travis Barker hebben nu al meer dan een jaar officieel een relatie. Het stel lijkt gelukkiger dan ooit en we kunnen hun relatie binnenkort bewonderen in de nieuwe realityserie van de Kardashians. Gisteren kwam er opnieuw een trailer van de realityserie uit, waarin Kourtney Kardashian en Travis Barker onthullen dat ze ‘een baby willen krijgen’.

OMG!!!!

‘The Kardashians’

We hebben jaren genoten van Keeping Up With The Kardashians, maar vorig jaar kwam de serie helaas tot een eind. Na 14 jaar en 20 seizoenen waren de Kardashians voor het eerst niet op tv te zien en fans moesten hieraan flink wennen. Gelukkig onthulde de familie al snel dat ze een nieuwe realityserie genaamd ‘The Kardashians’ kregen met Hulu en wij kunnen niet wachten.

14 april is het zover: dan komt ‘The Kardashians’ op Hulu en Disney+ te staan. Gisteren deelde Disney+ ook officieel een trailer van de nieuwe realityserie van de Kardashians en die zat vol onthullingen. Zo krijgen we een glimp van de relatie van Kim Kardashian en Pete Davidson en onthullen Kourtney Kardashian en Travis Barker dat ze proberen een baby te krijgen.

Een nieuwe baby

We zijn minder dan een maand verwijderd van de nieuwe Kardashian-Jenner realityshow die op Hulu en Disney+ verschijnt en we kunnen niet wachten. De verschillende trailers van de serie onthullen namelijk een heleboel spannende verhaallijnen. Zo zien we dat ook Scott Disick en zelfs Tristan Thompson in de serie te zien zijn en onthullen de pas verloofde Kourtney en Travis dat ze een baby willen.

“Travis and I want to have a baby,” vertelt Kourtney in een clip van hun verloving, voordat we zien hoe Kourtney en Travis bij de dokter zijn. Hier horen we de dokters zeggen: “Put the sample in this cap.” Zoals je vast al weet heeft Kourtney Kardashian al drie kinderen met Scott Disick, maar als we de trailer van ‘The Kardashians’ mogen geloven zou het zomaar kunnen dat we binnenkort nog een nieuwe Kardashian mogen verwelkomen.

Reacties

Het lijkt erop dat fans van de Kardashians ook dol enthousiast zijn over het baby-nieuws van Kourtney en Travis. Zo schrijft een fan: “A Kravis baby?!” en andere fans schrijven: “OMG a baby”, “CANNOT wait for this 🙌 x” en “eeeek😍.”

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van NSMBL.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme