Laura Ponticorvo legt bijzondere babynaam uit

Celebs Laura Saija 14 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Twee weken geleden werd Laura Ponticorvo voor de tweede keer moeder. De zoon van de 37-jarige influencer en haar partner Ryan kreeg de naam Cinco Pietro Miracolo Allegro. Het stel had al een dochter van 1: Giulia.

In RTL Boulevard leggen Laura en Ryan uit waarom ze hun zoon de bijzondere naam Cinco gegeven hebben.

Bijzondere babynaam Laura Ponticorvo

“De Spaanse vijf”, zegt Laura. “Het is mijn vijfde kindje”, vult Ryan aan. Volgens Ryan zagen ze de naam een keer ergens en dat vonden ze toen erg passen. Cinco is niet de enige in het gezin met een cijfer als naam. Dochter Giulia heeft als tweede naam ‘Seybi’, dit betekent ‘zeven’ in het Surinaams. Daarom leek het Laura en Ryan leuk om hun zoon ook een naam van een cijfer te geven.

Het stel geeft aan heel gelukkig de zijn met de nieuw spruit. “Elke dag kijken we elkaar aan en vragen we ons af of dit echt is”, vertelt Laura. Ze leven op een grote blauwe wolk. Ook is Cinco een hele rustige baby. “Hij is heel kalm en zen. Dat is heel fijn want we hebben nog een meisje van anderhalf. Die is heel aanwezig dus dit houdt het mooi in balans”, zegt Laura tegen RTL Boulevard.

Zwangerschap

In januari maakte Ponticorvo via haar sociale media bekend dat ze zwanger was. Ze vertelde dankbaar te zijn voor dit onverwachte wonder. Tijdens haar eerste zwangerschap heeft Ponticorvo openlijk gesproken over de uitdagingen die ze had om zwanger te worden en over een positief lichaamsbeeld tijdens de zwangerschap. Ze deelde haar persoonlijke verhaal in de hoop het taboe rond dit onderwerp te doorbreken.

Volgens Laura worden veel vrouwen tijdens de zwangerschap onzeker over hun lichaam omdat het verandert. “Ik krijg veel berichten van dames die ook zwanger zijn en er veel moeite mee hebben dat hun lichaam verandert. Ik probeer die dames dan altijd even wakker te schudden, dat die extra kilo’s heel normaal zijn en dat je je daar eigenlijk helemaal niet druk over moet en mag maken. Je bent gewoon een mensje aan het maken en je hebt het geluk dat er een mensje in je buik aan het groeien is. Een grote wens voor zoveel andere vrouwen. Je moet dankbaar zijn dat je dit mag meemaken! Twintig tot dertig kilo erbij? Boeien!”, zegt ze hierover op Instagram.

90 Spaanse babynamen die ook in Nederland mooi zijn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme