Meenemen op vakantie: dit opblaasbare luchtbed voor zwangere vrouwen

Lifestyle Gina Koninkx 26 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Niet alleen als je getrouwd bent met je partner maken jullie samen een reis: de honeymoon. Tegenwoordig is het een trend om als jullie een kindje verwachten samen nog een keer op vakantie te gaan: op babymoon. En dan kan dit accessoire in ieder geval niét in je koffer ontbreken.

Heb jij je reis checklist voor jullie laatste vakantie met zijn tweetjes al klaar liggen? Vergeet dan niet om dit opblaasbare luchtbed voor zwangere vrouwen erop te zetten want die musthave is ideaal voor jouw bolle buikje op vakantie.

Meenemen op je babymoon

Er zijn een aantal dingen die je echt niet wil vergeten op je babymoon en als je dit luchtbed zit komt hij ongetwijfeld ook op je lijstje te staan. Dit opblaasbare luchtbed is namelijk gemaakt voor zwangere vrouwen zodat je op je buik kunt liggen dobberen in het zwembad.

Amazon
Amazon

Je kunt je wel voorstellen dat het een vrij lastig verhaal is om met je third trimester belly op een gewoon luchtbed te gaan liggen. Hoe heerlijk is het om ontspannen op dit luchtbed te dobberen zodat je even ultiem kunt relaxen op jullie laatste vakantie met z’n tweetjes.

Bestellen op Amazon

Je kunt het luchtbed voor omgerekend €65,- bestellen op Amazon. Het luchtbed is verkrijgbaar in het blauw en roze (wie weet een leuke hint naar het geslacht van de baby).

Lees ook: ‘Solo moon’ is de nieuwe honeymoon en dit is alles wat je erover moet weten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme