Michelle Obama komt met een kookprogramma voor kinderen op Netflix

Algemeen Winnie Verswijvel 18 feb 2021
Leestijd: 1 minuut

O jongens, wat hebben we een blijmakend nieuwtje. Michelle Obama lanceert volgende maand namelijk haar eigen kookprogramma voor kinderen. De show zal wereldwijd te bekijken zijn op Netflix en krijgt de naam Wafeltje en Mochi.

En volwassen of niet, reken maar van yes dat ook wij benieuwd zijn naar Michelles programma.

Dit artikel verscheen eerder op ons zusje Culy.nl.

Michelle Obama’s Wafeltje en Mochi

Op speelse wijze laat Michelle Obama kinderen kennis maken met voeding en alles wat daarmee samenhangt. De serie belicht verschillende wereldkeukens, exotische ingrediënten en minder gekende recepten.

Daarmee verbreedt de serie niet alleen het wereldbeeld van kinderen, de serie belicht ook het belang van gezonde voeding. Michelle Obama streed tijdens haar carrière als first lady al intensief voor de gezondheid van kinderen. Wafeltje en Mochi sluit daar mooi bij aan.

Wafeltje en Mochi op Netflix

Op haar Instagram geeft Michelle Obama al een aantal dingen prijs over Wafeltje en Mochi: “Kinderen zullen dol zijn op de show maar ook volwassenen zullen dit erg vermakelijk vinden. Bovendien bevat de show ook voor volwassenen nuttige keukentips”.

Via de trailer komen we trouwens te weten dat Michelle een aantal bekende foodies heeft weten te strikken voor de show. Zo zien we de sympathieke Samin Nosrat (van Salt Fat Acid Heat, ook een aanrader!) en sterrenchef José Andrés. Wij vinden het nú al geweldig.

Wafeltje en Mochi (van dezelfde makers van onder meer Chef’s Table en Ugly Delicious) is vanaf 16 maart 2021 te bekijken via Netflix.

10 x de leukste Netflix kinderfilms voor kids van 5 tot 12 jaar (waar je zelf ook blij van wordt)

Bekijk hieronder de volledige trailer:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme