Gina Koninkx
Gina Koninkx Lifestyle 24 apr 2019
Leestijd: 3 minuten

5 Cadeaus die je wil krijgen op Moederdag dus geef je partner maar vast een hint

Jij weet ook wel dat het om het gebaar gaat op Moederdag en je wil niks liever dan een mooie tekening van je kids, maar als je partner dan tóch geld uitgeeft… Hint nou maar gewoon op een mooi cadeau want dat heb jij als supermommy echt wel verdiend.

Moederdag cadeaus

Die ene dag van het jaar dat alle moeders in het zonnetje worden gezet mag jouw partner best wel eens uitpakken. Schuif je lover deze wishlist maar onder de neus want eerlijk, dit wil je toch allemaal hebben?!

1. Gepersonaliseerde sieraden van Vedder&Vedder

Bij Vedder&Vedder kun je prachtige sieraden laten personaliseren met wat je maar wil. Initalen, vingerafdrukken of de geboorte datum van je mini-me kun je laten vereeuwigen op een ring, ketting of armband. Wij zijn fan van de kettinkjes waar je de initialen van je geliefdes in laat graveren maar eigenlijk kunnen we niet kiezen. Dat mag je partner doen dan blijft het toch nog een kleine verrassing.

2. IXXI met foto’s van je gezin

Een IXXI aan de muur leukt je hele huis op en al helemaal met mooie foto’s van je gezin. Je kunt kiezen voor één vergrote foto, maar je kunt ook een original of een mini collage maken van heel veel verschillende foto’s. Dat kan zo groot of klein als jij wil maar het liefst heb jij je knappe baby in het grootst mogelijke formaat aan de muur hangen zodat je elke dag kunt wegsmelten in die blauwe baby oogjes.

Je kunt de posters al laten maken vanaf €24,95 en dat doe je hier.

3. Geschenkset van Babor

Op Moederdag mag jij lekker in de watten worden gelegd en met een ampullen set van Babor duurt dat pamperen maar liefst een week. In een set zitten zeven ampullen die je huidje weer helemaal gladstrijken. Er zijn tal van verschillende sets voor verschillende huidtypes en behoeften. Kies bijvoorbeeld voor de Stop Stress set van €29,90 want met de kinderen 24/7 om je heen kun je wel een relax momentje gebruiken.

4. Bronzer van Estée Lauder

Op make-up moet je nooit besparen en daarom mag er best wel wat geld uitgegeven worden aan Estée Lauder. Aan een mooie bronzer bijvoorbeeld als je weer eens een nacht slecht hebt geslapen en hartstikke bleek ziet (thanks hè kiddo’s). Kan mam er een lekker tintje op knallen zodat niemand ziet wat voor crappy nacht jij achter de rug hebt. De Bronze Goddess Powder van Estée Lauder kost €45,- en kan je partner hier bestellen.

5. Handtas van MYOMY

Een mooie handtas kan jij wel gebruiken nadat je jaren met een luiertas hebt rondgezeuld. Laten we stellen dat daar dus vooral niet op bespaard moet worden. Een tas gebruik je elke dag, gaat jaren mee en je wil een beetje de show stelen op het schoolplein natuurlijk. Deze crossbody tas van MYOMY kost €79,95 en je weet zeker dat je hiermee de blits maakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme