Shoppen maar! & Other Stories lanceert eerste Kids Capsule Collection

Algemeen Valéry de Voijs 19 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Denk je aan & Other Stories, denk je aan linnen shirts, dromerige jurken en leuke accessoires. Het merk lanceert voor het eerst een Kids Capsule collectie, voor zowel volwassenen als hun kleine mini versie. Geloof me, deze collectie wil je even zien!

Ben je gek van zachte kleuren, bloemenprints, en schattige jurkjes? Dan zul je verliefd worden op de collectie van & Other Stories. Op de jurkjes en bijpassende sets vind je namelijk genoeg details van kant, borduursels en pofmouwtjes.

Kids Capsule Collection

Het merk heeft nu voor het eerst een collectie ontworpen die zowel gedragen kan worden door vrouwen als dochters van anderhalf tot acht jaar oud. In totaal zijn er zes looks gelanceerd, en of je nu groot, klein, breed of smal bent: de jurken en sets kunnen door iedereen gedragen worden. Alle stukken zitten namelijk lekker ruim, en hebben verstelbare tailles. Daarbij voelen ze ook gewoon super soft aan op je huid, en stralen ze iets liefs en speels uit.

Duurzaam materiaal

Nog meer goed nieuws: de gehele Kids Capsule collectie is gemaakt van duurzaam materiaal. Naast biologisch katoen en linnen werd er voor de eerste keer gebruik gemaakt van plantenverf. De zachte roze kleur van de jurkjes is afkomstig van de Rubia Cordifolia (ook wel Indische meekrap genoemd), een plantensoort uit de koffiefamilie, die een rode kleurstof afgeeft.

& Other Stories lanceert Kids Capsule Collection

Inspiratie

De collectie is gemaakt in het & Other Stories atelier in Parijs. Het dromerige karakter van deze romantische stad is terug te zien in de stukken. De inspiratie voor de Kids Capsule Collection kan dan ook niet beter beschreven worden dan ‘een romantische zomer vol elegantie, sensualiteit en verfijnde charme’. En eerlijk, bij het zien van deze outfits wil je toch meteen rond paraderen in een romantische tuin aan de côte d’azur?

Malin Sone, Head of Design & Other Stories beschrijft de inspiratie als:

Toekomstplannen

Of er de kids collectie iets blijvends is, en of daar ook een babycollectie aan toegevoegd gaat worden is nog een verrassing. Ook of er een mogelijke wintercollectie of swimwear komt, zal de tijd uitwijzen. Wij zijn in ieder geval al verliefd!

De Kids Capsule Collection is nu verkrijgbaar, en prijzen liggen tussen €29 en €100. Happy shopping!

& Other Stories lanceert Kids Capsule Collection
Bron: & Other Stories

Deze fotoserie van een moeder met haar twee dochters in matchende outfits is zó tof

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

& Other Stories

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme