Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Persoonlijk 11 feb 2019
Leestijd: 4 minuten

Meer romantiek in bed? Probeer deze intieme seksstandjes!

Met Valentijnsdag om de hoek hangt de romantiek in de lucht. Tenminste… In ieder geval in alle winkels. Je kunt je partner natuurlijk overspoelen met liefdesbrieven, chocolade of andere cadeautjes. Maar niets kan tippen aan het spannend maken tussen de lakens. Daar gaan de volgende intieme seksstandje je bij helpen.

Of jullie nu altijd in hetzelfde seksstandje eindigen, tegen een sleur aanzitten of romantiek in de slaapkamer willen brengen; de volgende seksstandjes brengen jullie sowieso dichter bij elkaar. En dan bedoelen we ook zeker letterlijk.

De missionaris

Dit klassieke standje uit de seksbijbel wordt misschien een beetje onderschat. Yes, het standje is misschien een beetje simpel, maar daarom niet saai! Juist omdat je deze sekspositie zo makkelijk aan kunt nemen kun je alle kanten op. Kantel je bekken – of plaats een kussen onder je bips – voor dé ultieme G-spot stimulatie. Steun met je voeten op je lovers borst of schouders voor diepe penetratie. Of sla je benen romantisch om je partners middel heen. Je kunt ook in plaats van je benen spreiden, je benen stevig tegen elkaar aandrukken. Dan moet je lover met zijn benen over jou heen liggen. Intense sensaties gegarandeerd.

Enfin; wat dit standje zo intiem maakt is dat jullie elkaar tijdens het stoten diep in de ogen aan kunnen kijken. Jullie kunnen elkaar zoenen, strelen en zelfs knuffelen. En met de bovengenoemde variaties op de missionaris krijgt deze klassieker een spannend vleugje, knipoog.

Lepeltje lepeltje

Dit is niet alleen dé perfecte positie voor een stevige knuffelsessie, maar ook voor een hete vrijpartij! Wanneer je je rug een beetje hol maakt, heeft je partner voldoende ruimte om je te penetreren. Hoewel jullie elkaar niet aankijken, kan hij omhelzen, je nek zoenen, je borsten strelen en je clitoris verwennen. Ideaal! Vind je het toch fijn om in elkaars prachtige ogen te staren? Dan kunnen jullie ook naar elkaar toe draaien. Sla je been om de zijne, zodat je benen wijd komen te liggen en hij voldoende ruimte heeft om bij je naar binnen te glijden. Al knuffelend, zoenend en in elkaars ogen starend naar jullie hoogtepunt toewerken klinkt niet verkeerd, toch?

Kleermakerszit

De cowgirl (jij on top) is heel intiem op zich. Hij heeft SUPER uitzicht én toegang tot al jouw gevoelige plekjes. Maar als hij rechtop zit is het nog makkelijker om elkaar te knuffelen en zoenen. Bij dit standje is het de bedoeling dat je partner in kleermakerszit op bed – of ergens anders – gaat zitten. Vervolgens neem jij plek op zijn schoot en klem je je benen stevig om zijn middel. Nu jullie op ooghoogte zitten kunnen jullie gedurende de vrijpartij oogcontact houden. Maar jullie hebben ook alle ruimte om elkaar te zoenen, strelen en lieve woordjes in elkaars oor te fluisteren.

Gezien jij on top bent heb jij de touwtjes in handen. Jij bepaalt de diepte, het tempo en de bewegingen van de penetratie. Vind je het fijn als je partner – ook – de leiding neemt? Dan kun je vragen of hij je rug vasthoudt, zodat hij je kan sturen en ondersteunen. Hoe dan ook zal dit standje – verstrengeld in elkaar – jullie dichter tot elkaar brengen. Letterlijk én figuurlijk.

Stapelen

Laat je partner op zijn rug liggen, zodat jij bovenop hem kan liggen. Maar dan met je rug tegen zijn borst. Als het goed is kijken jullie nu beiden naar het plafond. Je kunt je nek naast de zijne plaatsen, zodat hij de volledige ruimte heeft om jouw nek te zoenen. Ook kan hij zachtjes met je borsten spelen. Als jullie dit niet fijn vinden, kunnen jullie dit standje ook zittend op jullie  knieën uitoefenen. Het is de bedoeling dat je lover achter je zit, zodat hij je van achter kan nemen terwijl hij je in zijn armen houdt.

Voor de extra intieme versie kunnen jullie je ook omdraaien, met jullie gezichten naar elkaar toe. Het is misschien een struggle om ‘hem in je te krijgen’, maar als je je bekken kantelt glijdt hij makkelijk bij je naar binnen. Als jullie elkaar goed vasthouden hoeven jullie je geen zorgen te maken om de balans. Hoe intiem is dit standje nu eigenlijk? Oogcontact: check! Mogelijkheid om elkaar te zoenen: check. Ruimte om elkaar te strelen: check! Knuffelproof: check. Met dit standje slaan jullie de plank nooit mis!

 

Bang dat je kids jullie horen? Dit zijn de meest stille seksstandjes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme