Single Sas #29: ‘Met trillende benen snakte ik naar adem’

Columns Saskia 25 okt 2022
Leestijd: 3 minuten

“Mijn vrienden zeiden altijd: iedere single vrouw heeft de mannen voor het uitkiezen. ‘Die vrijgezelle vrouwen kunnen op iedere hoek van de straat iemand vinden.’ Tijdens mijn huwelijk werd het vrijgezelle leven gepresenteerd als een secret walhalla. Een soort met chocolade overgoten kersentaart waar je niet van mag eten, maar wel stiekem over fantaseert wanneer je in je salade prikt.

Althans, zo was het voor mij tijdens de laatste jaren van mijn huwelijk. 

Kussen onder mijn billen voor extra genot

Maar toen m’n single era eindelijk aanbrak was die taart opeens niet zo meer verleidelijk. Ik verwachtte dat mijn vrienden gelijk zouden hebben en ik op iedere gracht mijn slag kon slaan. Natuurlijk wist ik heus wel dat ik niet zo snel verliefd zou worden, maar ik dacht oprecht dat een spannende nacht er toch wel in zou zitten. 

Helaas. So far geen kersentaarten of chocolade in mijn bed. Maar hey, het is 2022. Ik zal zelf wel voor mijn sexual pleasure zorgen. Waarschijnlijk ben ik de enige vrouw op het westelijk halfrond zonder seksspeeltjes. Vraag me niet hóe, maar dusver heb ik het met mijn eigen tools (mijn vingers) gered.

De satisfyer

Toch lag die daar echt. In m’n digitale winkelmandje. De Satisfyer. Een bronzen. De verbeterde versie. Met gratis glijmiddel; leek me een goede deal. Kort na mijn bestelling kwam die dan ook binnen. Ik geef toe dat ik een tikkeltje teleurgesteld was toen ik ontdekte dat ik niet meteen onder mijn dekbed kon duiken om het bronzen veelbelovende apparaat te gebruiken. Het ding moest namelijk eerst worden opgeladen. 

Een paar uur later was ik er klaar voor. Ik besloot mijn overburen van het schouwspel te onthouden en sloot demonstratief mijn gordijnen. Daarna tilde ik het dekbed op, trok handig mijn broek uit en tilde mijn heupen op. Kussen onder mijn billen voor extra genot. Althans, dat was de tip van user87465 op het forum waar ik tientallen reviews heb gelezen. 

Goed opbergen

Ik zal eerlijk zijn. De reviews liegen er niet om. Binnen enkele minuten trilde mijn benen en snakte ik naar adem. Halleluja, waarom heb ik dit ding niet eerder besteld? Ik nam een slok water en voelde een lichte schaamte toen ik voor een tweede keer onder mijn dekbed kroop. Opnieuw duurde het niet lang voor ik het uitkreunde. 

Laat ik het erop houden dat ‘ie vaak opgeladen moest worden afgelopen week. Toch zal ik voorzichtig moeten zijn waar ik hem opberg. Gisteren kwam ik namelijk de woonkamer binnen toen mijn dochter ermee speelde ‘Mama kijk wat ik heb gevonden!’, zei ze terwijl ze het trillende deel tegen haar wang hield.” 

Single Sas

Iedere maandag lees je op Famme een column van de 33-jarige Saskia. Na tien jaar kwam er een einde aan het huwelijk van Saskia. Nu woont ze al ruim een jaar alleen in de grote stad met haar twee kinderen, Loua (4) en Liam (2). Ze is klaar voor een nieuwe man in haar leven en schrijft over het daten als single moeder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen