Maaike Kooijman
Maaike Kooijman Horoscoop 14 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Mensen met deze sterrenbeelden moeten hun kans grijpen in september (is it you?)

Je gelooft er heilig in of je doet het niet: astrologie. Maar ongeacht of je denkt dat je sterrenbeeld ook je persoonlijkheid beïnvloedt, we kunnen niet ontkennen dat de maan op z’n minst een beetje invloed heeft op ons. Als ‘ie ervoor kan zorgen dat het elke paar uur eb of vloed wordt, waarom zou ons humeur dan bestand zijn tegen zulke natuurlijke krachten? Precies.

Je hoort bijvoorbeeld vaak dat mensen slechter slapen als het volle maan is. Maar wat veel mensen niet weten, is dat de nieuwe maan ook bepaalde energieën met zich meebrengt – positieve welteverstaan, wat een nieuwe maan staat voor een nieuw begin.

Sterrenbeelden tijdens de nieuwe maan

Hoewel dat voor iedereen een goede kans is om z’n leven een beetje te veranderen (als je dat wilt), worden sommige sterrenbeelden er meer door beïnvloed dan andere. Astroloog Lisa Stardust vertelt op Bustle welke mensen het meest moeten opletten tijdens deze nieuwe maan in Maagd.

Maagd (23 augustus – 23 september)

Het is nieuwe maan in Maagd, dus geen wonder dat mensen met dit sterrenbeeld daardoor beïnvloed worden. Lisa Stardust zegt: “Het voelt misschien alsof het gewicht van de hele wereld op je schouders ligt, maar jij hebt de mentale capaciteit en vastberadenheid om elke uitdaging aan te gaan en de situatie in jouw voordeel te gebruiken. Dat kan alleen al door aan mensen te laten zien hoe mentaal en emotioneel sterk je bent.” You go woman!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Voor Boogschutters voelt het weliswaar niet alsof ze de hele wereld aan moeten kunnen, maar dat neemt niet weg dat ook zij in een belangrijke periode zitten. Volgens de astrologe geldt dat vooral op werkgebied. Misschien ben je aan het solliciteren voor een nieuwe baan of ben je juist heel druk met projecten bij je huidige. Stardust raadt in ieder geval aan om nog heel even hard te werken en je carrière het zetje te geven dat ‘ie nodig heeft, maar om ook je werk-privébalans goed in de gaten te houden. Vakantietje verdiend?

LEES OOK: Een geduldige peuter? Dit is wat zijn sterrenbeeld er over zegt

Vissen (20 februari – 20 maart)

Werk? Wat nou werk? Voor Vissen draait het deze maand allemaal om liefde en relaties. Volgens de astrologe zal de nieuwe maan op 9 september je inzicht geven in intieme relaties die je hebt, of dat nou is met een partner of met close vriend(inn)en. Misschien is dat net het zetje dat je nodig hebt om je te realiseren dat die studievriendin en jij nu écht uit elkaar gegroeid zijn, of juist dat je meer energie moet steken in de band met je partner.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Ben je geboren tussen 21 mei en 20 juni? Dan is er best een kans dat je momenteel vol nieuwe ideeën en plannen zit, en dat is helemaal niet zo vreemd. Zoals Stardust zegt: “Als je jezelf nu openstelt voor het universum, zou dat weleens een stap kunnen zijn naar ontdekken wie je echt bent.” Oftewel, er komen spannende tijden aan, en dat kun je alleen maar in je voordeel gebruiken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Bustle

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme