7 Vaderdag cadeaus voor vaders die dol zijn op alles wat met koken te maken heeft

Lifestyle Rachelle Abbas 6 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Er gaat natuurlijk niets boven een zelf geknutselde macaroni-ketting, maar soms is het leuk om de vader des huizes net iets extra te verwennen.

Is jouw vent helemaal fan van alles wat met koken te maken heeft? Wie weet staat hier dan wel een passent cadeau voor Vaderdag tussen:

Tools voor in de keuken

1. Een slimme kookassistent

Voor de vader die het leuk vindt om online recepten te vinden, kan het heel irritant zijn om met een telefoon in je hand te gaan koken (denk aan de vette vingerafdrukken die je op het scherm achterlaat, iehhh). Wat dacht je van een slimme kookassistent in de vorm van Google Home? Zo kan paps rustig luisteren naar alle kookinstructies! En dan weet jij tenminste zeker dat je geen aangebrande maaltijd voorgeschoteld krijgt. 😉

2. Een nieuwe staafmixer

Van shakes tot soepen, sauzen en marinades: een goede staafmixer of blender is voor iedere kookliefhebber fijn om te hebben.

3. Een essential voor het barbecueseizoen

Is paps een vleesliefhebber? Het barbecueseizoen is weer begonnen, dus hoe toepasselijk is het om hier een kleinigheidje voor te geven. Wat dacht je van een draadloze vleesthermometer? Op het schermpje is te zien of je kip, rund, lamsvlees, kalkoen en vissie al het perfecte resultaat heeft behaald.

Simpele pleasures

4. Een leuke mok

Of hij nou gaat kamperen, vissen, barbecuen, reizen, thuis wat gaat lezen óf naar kantoor gaat: een leuke mok komt altijd van pas.

vaderdag-cadeau-

5. Een foodabonnement

Elke foodie houdt van verrassingen. Hoe leuk is het om een worst abonnement te geven – en yes, dat lees je goed. Je kunt bijvoorbeeld een abonnement nemen van Brandt en Levie, of van Monsieur Saucisson. Zo heb je altijd wat lekkers in huis voor bij de borrel! Is dat een origineel cadeau of is dat een origineel cadeau?

6. Een persoonlijke broodplank

Gepersonaliseerde cadeautjes doen het altijd goed. Geef paps een houten broodplank cadeau met een lieve tekst of zijn naam er in gegraveerd!

7. Een leuke wijnfleshouder

Heb je wel eens een wijnfleshouder in de vorm van een motorrijder (op een Harley), een piloot, een advocaat of een kok gezien? Ze bestaan en ze zijn geweldig!

wijnfleshouder

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen