Is het al kerst? News flash: ‘zen worden’ is de nieuwe trend

Gesponsord Commerciële Redactie 30 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Als er iets is wat heel veel vrouwen – zeker moeders – vergeten te doen, is dat zichzelf verwennen. Terwijl we allemaal weten dat we ons werk en het runnen van een gezin beter doen als we af en toe een moment voor onszelf creëren. Gelukkig kan je werkgever je deze kerst een handje helpen om zen te worden.

Aan het einde van het jaar is geen werkende moeder meer zen. December = cadeautjes kopen, kerstborrels op het werk en o ja, je moet nog iets lekkers maken voor het kerstontbijt op de school van je kind. We verheugen ons elk jaar weer op die ‘gezellige feestdagen’. Maar eerlijk is eerlijk: ze zijn leuk, maar druk druk druk.

Verwenpakket voor kerst

Gelukkig snappen steeds meer werkgevers en relaties ook dat ze hun vrouwelijke medewerkers/contacten niet blijer kunnen maken dan met een kerstpakket vol verwenproducten. Sterker nog, de laatste jaren zien we steeds meer pakketten onder de boom met thema’s als zen, relax, wellness et cetera.

En daar worden wij best wel blij van. Want hoe lekker is het als je een keer je kerstpakket níet hoeft te delen met de rest van je gezin?! We weten allemaal hoe dat gaat met zo’n doos vol lekkernijen die gretig door de kids wordt geplunderd. Dan liever een kerstpakket met allerlei heerlijke Rituals-producten of allerlei fijns voor in bad/onder de douche van Kneipp.

Jezelf belonen

De meeste organisaties geven zo’n 25-50 euro uit aan het kerstpakket, blijkt uit onderzoek van Motivaction. Voor die bedragen – maar ook voor minder of meer – kun je een mooi pakket samenstellen. Tegenwoordig kun je namelijk bij aanbieders zoals Kerstpakkettenplaza.nl zelf de producten uitkiezen. Verwenproducten kunnen dan worden gecombineerd met (luxe) hapjes en drankjes. Want stiekem is het toch ook wel leuk om iets lekkers uit te pakken waarvan je dan meteen met de rest van het gezin kan genieten.

Dus tip vooral je werkgever op tijd, want het komt voor dat kort voor kerst alle verwenpakketten al zijn uitverkocht. Ook handig om te weten als jij die fijne werkgever bent die medewerkers wil verrassen met een persoonlijk pakket om je waardering te uiten.

Heb jij geen (gulle) werkgever? Je kunt ook jezelf belonen met een verwenpakket onder de boom! Heb je meteen een goede reden om wat me-time in te plannen deze kerst.

In samenwerking met kerstpakkettenplaza.nl

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Relevante artikelen