Eva ten Wolde
Eva ten Wolde Kinderen 5 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Yeah, baby: 16 x celebritynamen die je kindje een superster zullen maken

We hebben allemaal grote wensen en dromen voor onze kinderen, want je gunt ze al het geluk van de wereld. En naast de wensen zoals gezondheid en liefde in overvloed, kan het nooit kwaad om een beetje te fantaseren… Hoop je stiekem dat je kleine in de toekomst staat te shinen op een rode loper? Het kan haast niet anders met deze babynamen die stuk voor stuk geïnspireerd zijn op namen van celebrities.

Van acteurs, tot artiesten, tot topatleten.

8 x babynamen voor alle jongens die ooit de show zullen stelen

Voor de kleine sterretjes in de dop (eh, buik…).

1. Daniel

De stoere Daniel Craig is in meerdere James Bond-films te bewonderen. En wat dacht je van Daniel Radcliffe in de rol van Harry Potter?

2. Adam

Krijgt je kind van acteertalent van Star Wars-acteur Adam Driver of het zangtalent van Maroon 5-frontman Adam Levine?

3. Hugh

Ach, hoe vaak heb je al zitten wegzwijmelen bij de onweerstaanbare charmes van Hugh Grant? Love Actually en Bridget Jones Diary blijven een succes, ook na twintig keer…

4. Michael

Moves like Michael Jackson! Of wordt je kind net zo verdraaid handig met een basketbal als Michael Jordan?

5. Leonardo (of: Leo)

Nou, met deze naam wordt je kind vast en zeker een kleine charmeur! Dat kan niet anders. Wie heeft er eigenlijk géén crush gehad op Leonardo di Caprio?

6. Bradley

Bradley Cooper heeft héél wat Oscars op zijn naam staan, onder andere voor de films A Star Is Born en Silver Linings Playbook. Kijk, dat belooft veel goeds…

7. Tom

Tom Cruise: wie kent ‘m niet? Is het niet om zijn acteertalent in de films Mission Impossible en Top Gun, dan is het wel om zijn looks

8. Ryan

Ryan Gosling is van alle markten thuis. Hij speelt niet alleen in de heerlijke, romantische films La La Land en The Notebook, maar hij is ook nog regisseur én muzikant.

8 x babynamen voor alle meisjes die ooit de show zullen stelen

Wordt jouw meisje een klein zang- of acteertalent?

1. Katharine (of: Catherine)

Er is niemand die zóveel Oscars (vier!) heeft gewonnen als actrice Katharine Hepburn. Ze wordt niet voor niets de allergrootste vrouwelijke filmlegende genoemd…

2. Emma

Als Daniel Radcliffe in deze lijst staat, dan verdient deze Harry Potter-ster ook een plekje: Emma Watson! Of moet ik Hermelien Griffel zeggen?

3. Jodie

De succesvolle carrière van actrice Jodie Foster begon al op haar tweede. Ja, zo blijkt maar weer: vroeg geleerd is oud gedaan!

4. Jennifer

We zijn allemaal gek op Friends. En Jennifer Aniston (als Rachel) is de favoriet van velen…  Er zijn daarnaast nog veel meer sterren met deze naam, denk aan zangeres Jennifer Lopez of actrice Jennifer Lawrence.

5. Amy

Wordt de kleine gezegend met een gouden strotje zoals Amy Winehouse? Of steelt ze de show op het grote, witte doek zoals Amy Adams in American Hustle?

6. Scarlett

Scarlet Johansson schitterde in 2019 in de film Marriage Story en won een Oscar met deze rol. En ze is bijna net zo prachtig als jouw kleine meid…

7. Natalie

Als er iemand is die alles weet van shinen op de rode loper, dan is het Natalie Portman. Het is geen straf om de naam te dragen van deze intelligente, betrokken en getalenteerde actrice.

8. Kate

Kate is een beeldschoon meisje mét talent. Je hebt bijvoorbeeld de zangeres Kate Bush, actrice Kate Winslet en modellen Kate Moss en Upton. Het moet haast wel in de naam zitten!

Meer over babynamen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme