Sexy mama! 5 lingeriemerken die jouw Valentijnsdag nog mooier gaan maken

Mode Kiki Meijer 10 feb 2023
Leestijd: 3 minuten

Je partner verwennen met een mooie lingerieset op de dag van de liefde. Op dinsdag 14 februari is het namelijk Valentijnsdag.  Een bos rozen, een weekendje weg zonder de kids of een lieve kaart om toch nog even te vertellen hoeveel je van elkaar houdt. Maar om je Valentijnsdag toch net wat meer spice te geven, komt een mooie lingerieset altijd goed van pas.

Een schattig, vrouwelijk, classy, comfortabel of sexy setje. Deze vijf lingeriemerken hebben voor jou van alles in petto.

5 lingeriemerken voor een romantische Valentijnsdag

14 februari heeft er nog nooit zo sexy uitgezien!

1. Pavo couture

Dit unieke en hippe lingeriemerk uit Amsterdam opgericht door Elise van Twillert. Zij heeft als doel om stijlvolle, sexy en comfortabele lingerie te maken voor vrouwen.  Het positieve zelfbeeld van de vrouw staat centraal en het merk wil vrouwen stimuleren zich sexy en zelfverzekerd te voelen in haar lingerie. Er wordt veel gekeken naar het verduurzamen van de lingeriemarkt. Een groot deel van de lingerie wordt gemaakt van gerecycled kant en restmaterialen.

De lingerie heeft een sexy, maar cute uitstraling. En wie er voor Valentijnsdag echt voor wil gaan, is er een limited edition Valentines day-lingerieset. Om jezelf of je geliefde even extra te verwennen.

2. Hygge lingerie

Het lingeriemerk Hygge straalt één en al vrouwelijkheid uit. Wat dit merk bijzonder maakt is dat naast dat de lingerie duurzaam is alles hand- en op maat gemaakt wordt. Oprichtster Femke Brabander vindt dat de lingerie die je draagt net zo uniek mag zijn als de persoon die het draagt. Lingerie kan het zelfvertrouwen van de vrouw een waanzinnige boost geven.

Je meet zelf je eigen maten op en stuurt deze naar Femke. Zij gaat vervolgens voor jou aan de slag om de persoonlijke hand- en op maat gemaakte lingerie te creëren. Je lingerie zal nog nooit zo goed hebben gepast!

3. Undercharments

Undercharments is een charmant merk wat gevestigd is in Amsterdam. Voor de vrouw die voor comfort wil gaan is dit merk zeer geschikt. Undercharments vindt dat je ondergoed moet aanvoelen als een tweede huid.

Verder baseren zij hun keuzes op duurzaamheid en houden zij hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk. Er gaat zelfs 1 procent van de winst naar dierenwelzijnsorganisatie IFAW. Als je de wereld een stukje beter wilt maken en tegelijkertijd mooi ondergoed wilt scoren, is dit zeker een goede plek.

4. Savara intimates

Savara Intimates lanceerde hun eerste collectie in 2020. Hun doel is elke soort vrouw in hun eigen kracht te zetten en het perfecte schoonheidsideaal voor altijd te veranderen. De vrouwen die model staan laten geen vertekend beeld van de werkelijkheid zien. Daardoor hoopt Savara Intimates dat vrouwen zich kunnen herkennen in de vrouwen en de lingerie zo met hun eigen lichaam kunnen vergelijken. Duurzaamheid is ook een belangrijk onderdeel van Savara Intimates.

De bh’s hebben een uniek verstelbaar maatsysteem zodat ze altijd op en top zullen passen. Wanneer je zwanger bent kan je de bh zelf verstellen. Dit scheelt ook weer in de kosten.

5. Hunkemöller

Hunkemöller kan in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken. Deze bekende Nederlandse lingerieketen heeft een Valentijnscollectie om van te dromen. De rode kleur van de lingerie schreeuwt Valentijnsdag. Van dromerige rode kanten bh’s tot welgevormde bustiers: er is voor ieder wat wils. Ook voor de zwangere vrouwen onder ons is er keuze genoeg. Want óók tijdens de zwangerschap mag je je op Valentijnsdag zeker sexy voelen.

Dit jaar is er voor de vrouwelijke singles onder ons ook een collectie ontworpen voor Galentine’s day, waar vrouwelijke vriendschappen worden gevierd. Zet je single vriendin deze dag in het zonnetje en scoor een leuk setje zodat ze zich toch wat minder single zal voelen.

Valentijnsdag commercieel? Zo is 14 februari ontstaan tot een feestdag!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme