8x de leukste vaderdagcadeaus

Lifestyle Wilma Groothuis 8 jun 2023
Leestijd: 4 minuten

Nog even en het is Vaderdag, de week waarin we de vaders in het zonnetje zetten. Ben jij ook zo gek op je vader of wil je je partner een leuk en origineel cadeau geven? Stop dan met zoeken, want wij hebben de leukste vaderdagcadeaus op een rij gezet.

Want wees eerlijk: het wordt elk jaar lastiger om een origineel vaderdagcadeau te vinden.

Geweldige vaders

Waar zouden we zijn zonder onze vaders? Ze leren ons voor onszelf opkomen, beschermen ons en maken ons aan het lachen. Hoewel ze soms een beetje bot of ongevoelig kunnen zijn, staan ze altijd voor je klaar als het nodig is. En daarom mogen we daar best één keer in het jaar even apart bij stilstaan.

Ben je het zat om elk jaar opnieuw maar niet te weten wat je moet geven en dat je op het laatst weer zo moet haasten? Om dan toch opnieuw maar weer een standaard cadeautje te kopen? Dit jaar doen we het anders. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met de leukste vaderdagcadeaus en als je niet te lang wacht, ben je nog ruim op tijd ook.

De leukste vaderdagcadeaus

Met deze cadeaus maak jij jouw vader zeker weten blij.

1. Pap, vertel eens

Je kent je vader al je hele leven, maar over zijn leven weet je waarschijnlijk lang niet alles. Waar droomde hij van als kind? Wat wilde hij vroeger worden? Pap, vertel eens is het boek waarin je vader zijn verhalen voor jou kan bundelen. Voor alle grote, stoere vaders is er nu tijdelijk een speciale uitgave. Inhoudelijk hetzelfde, maar met een unieke cover. Het geschakelde hart van Micha de Bie, een ontwerp in rood en blauw, staat voor verbinding. En dat is er tussen vader en kind!

Hier kun je het boek kopen.

2. Whisky Set

Misschien houdt niet elke vader ervan, maar als je vader van whisky houdt, maak je hem hier geheid heel blij mee. Is whisky drinken echt een manier om te ontspannen voor je vader? Of is jouw partner helemaal in zijn nopjes als hij na een drukke week op vrijdagavond met een glaasje op de bank of onder de overkapping ploft? Doe hem dan een set cadeau, plezier gegarandeerd.

Deze set bevat glazen, stenen, een opbergzakje en een ijstang.

3. Massagekussen

Heeft jouw partner een leuke en uitdagende baan, maar ook af en toe stress om het allemaal bij te houden? Dan is een massagekussen een goed idee voor Vaderdag. Zeker als hij soms last van zijn nek of rug heeft, is dit ideaal om even te ontspannen. Plof samen als de kinderen op bed liggen op de bank, wijntje erbij en geniet even van de rust. En misschien mag jij het kussen ook wel even lenen.

Met dit massagekussen kun je pas echt ontspannen.

4. Pasjeshouder

Heeft jouw vader nog een portemonnee zo dik als een olifant? Ouderwets! Geef hem een mooie leren pasjeshouder cadeau. Nu hoeft hij niet meer elke keer eerst zijn hele portemonnee door te spitten opzoek naar dat ene pasje. Misschien is het even wennen, dat begrijpen we, maar wedden dat hij straks niet meer zonder kan?

Deze pasjeshouder gaat een lange tijd mee.

5. Tafelhaard

Nu de zomer er eindelijk aankomt, willen we ook steeds langer buiten blijven. Helaas is het ’s avonds nog een beetje te fris, maar als je vader of partner nou en echte buitenliefhebber is, is dit een leuk idee. Zet de tafelhaard buiten neer op een gezellig plekje, zet er twee stoelen bij, pak wat drinken en lekkers en hopla: een gezellig sfeertje is gecreëerd.

Deze tafelhaard houd je heerlijk warm

6. Verzorgingspakketje

Niet alleen vrouwen houden van verzorgingsproducten, ook mannen kun je daar zeker blij mee maken. Een lekkere douchegel, een heerlijk geurtje of een warme badhanddoek: het kan allemaal. Als het om je partner gaat, is het zelfs een win-win situatie: een lekker ruikende man, is een tevreden vrouw.

Met dit pakketje zit je sowieso goed.

7. Kledingstuk

Een kledingstuk is altijd een goed idee, of het nou voor je vader of je partner is. Je hebt genoeg keuze als het gaat om leuke kledingstukken met betrekking tot het vaderschap. Een leuke trui of T-shirt met een grappige tekst wordt altijd gewaardeerd.

Deze leuke trui wil je sowieso voor je vader kopen.

8. Flesopener muur

Drinkt jouw vader of partner geregeld een biertje? Dan is een flesopener een goed idee als vaderdagcadeau. Je kunt het nog leuker maken door een flesopener muur met opvangbak te geven. Zo kan je vader of partner zijn biertje openen en gelijk het bierdopje dumpen. En het staat ook nog eens leuk.

Deze flesopener muur staat ook leuk bij je interieur.

10 dingen die een vader leert over meisjes na het krijgen van een dochter

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme