Bewondering voor alleenstaande drielingmoeder Tatiana in Meer Dan Verwacht: ‘Ik zou gillend gek worden’

Gezin Laurien Bleeker 17 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Maandag was de eerste aflevering van Meer dan verwacht te zien op NPO1. Een serie waarin gezinnen worden gevolgd die een drieling, en soms nog broertjes of zusjes, opvoeden. Op z’n zachtst gezegd een zware taak. Vooral alleenstaande drielingmoeder Tatiana krijgt veel lof van de kijkers.

Het programma Meer dan verwacht volgt kijkcijferhit Een huis vol op. In deze serie worden vier gezinnen gevolgd die al een drieling hebben of een drieling verwachten. Zo zien we Mieke en Nick uit Heerhugowaard die al een dochter van 1,5 (Yara) hebben. Mieke is, op de natuurlijke manier, zwanger geraakt van een drieling, iets wat verder helemaal niet voorkomt in de familie.

‘Dit eerste jaar hebben we even geen relatie’

Verder zien we het koppel Fahista en Carlo met hun drieling van slechts twee maanden oud. Twee jongens: Justice en Joan, en een meisje Naila. De verzorging van de drieling valt ze zwaar, zo is te zien. Vader Carlo vertelt in de eerste aflevering: “We hebben nog geen normale weken gehad. Eigenlijk hebben we afgesproken dat we een jaar even geen relatie hebben.” Ze wisselen elkaar dag en nacht af in de verzorging van de baby’s.

Ernstig ziek

Het gezin Kevin en Nicole heeft een drieling van drie jaar tijdens de opnames (inmiddels zijn de drie meisjes vier jaar): Mae, Ivy en Nova. Na een heel pittige start waarbij Nicole ernstig ziek werd door zwangerschapsvergiftiging loopt hun leven op dit moment gestructureerd.

Alleenstaande drielingmoeder en ondernemer Tatiana

Dan is er nog Tatiana. Een opvallende verschijning met haar blonde boblijn, tatoeages, gezichtsversiering en haar liefde voor de kleur roze. Tatiana kwam er tijdens haar zwangerschap alleen voor te staan. Daar kwam ook nog bij dat een van de drielingmeisjes met een hartafwijking werd geboren en meerdere operaties moest ondergaan.

De alleenstaande drielingmoeder voedt haar dochters Hope, Faith en Charity (1 jaar) dus alleen op. Daarnaast runt ze óók nog haar eigen bedrijf in het bleken van tanden. In de eerste aflevering gaan haar emoties alle kanten op, maar wat we vooral zien is een vrolijke, superlieve moeder voor haar drie meisjes en dat zagen de kijkers ook.

Kijkers vol bewondering over alleenstaande drielingmoeder Tatiana

Meer dan verwacht is elke werkdag te zien op NPO 1 om 19.00 uur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen