Op zoek naar een kinderwagen? Dit is dé kinderwagen van het moment

Baby Wilma Groothuis 17 jan 2024
Leestijd: 3 minuten

Gezellig met je baby buiten wandelen is voor veel ouders een fijn momentje. Ben jij nog op zoek naar een mooie kinderwagen? Zoek dan niet verder, wij hebben dé kinderwagen voor jou, die elke ouder wil hebben.

Straks doe je niks liever dan met je kindje buiten wandelen. En dat is nog gezond ook!

Een goede kinderwagen

Als jij regelmatig gezellig met je kindje wilt wandelen, dan heb je natuurlijk wel een goede kinderwagen nodig, die comfortabel voor je kindje is en handig in gebruik voor jou als ouder. Ben jij nog op zoek naar een (nieuwe) wagen? Dan heb je geluk, want wij hebben een hele mooie als tip voor jou.

Dat is namelijk de Dubatti One E5 kinderwagen. Deze wagen is heel gebruiksvriendelijk. De beugel waarmee je hem duwt is gemakkelijk verstelbaar, waardoor jouw lengte niks uitmaakt. Ook de wagen zelf is in hoogte verstelbaar, je kunt hem in vier standen verstellen, waardoor je kindje ook kan zitten. Ideaal als jullie even stoppen op een terrasje.

Kinderwagen van Dubatti

Bij deze kinderwagen krijg je ook een frame, zonnekap, zitting, reiswieg, booschappennet, veiligheidsbeugel, voetenzak, regenscherm en adapters erbij. De wagen zelf kun je met één hand inklappen tot een zelfstandig en compact rechtopstaand pakket. Ook de veiligheidsbeugel kun je met één hand openen. Ook kun je diverse autostoeltjes makkelijk op de wagen klikken.

kinderwagen
Bron: Babypark

Door de luchtbanden rijdt de wagen soepel, zelfs over een oneffen terrein. Ook kun je kleine spullen kwijt in de meerdere vakjes aan de binnenkant, wat ideaal is als je gaat wandelen. Als we je nu nog niet hebben overtuigd, dan weten we het ook niet meer. Grijp je kans met deze nieuwe kinderwagen van Dubatti.

Je koopt de kinderwagen voor 800 euro bij Babypark.

Goedkopere kinderwagens

Is deze kinderwagen toch niet wat je zoekt of valt het buiten je budget? Dan hebben wij nog twee kinderwagens die goedkoper zijn, maar waar je ook hele fijne wandelingen mee kan maken met je kindje. De eerste is de Qute Q-Move Kinderwagen 2-in-1 – Zwart Frame – Jeans Zwart. Je kan deze wagen al gebruiken vanaf de geboorte, wat dus ideaal is.

kinderwagen
Bron: Babypark

Vanaf de geboorte gebruik je de reiswieg en als je kindje zelfstandig kan zitten, kun je overgaan op de zitting. Zo’n beetje alle onderdelen van de wagen kun je met één hand bedienen en de duwbeugel kun je op de perfecte lengte voor jezelf zetten. Ook is hij makkelijk op te vouwen tot één pakket, waardoor je hem makkelijk mee kan nemen.

Waar je normaal 500 euro voor deze kinderwagen koopt, betaal je nu maar 300 euro ervoor bij Babypark. Grijp dus je kans!

Vanaf de geboorte

De tweede kinderwagen die wat goedkoper is, maar dus alsnog een goede aanwinst, is de Maxi-Cosi Soho Kinderwagen Essential Graphite. Deze wagen kun je ook al vanaf de geboorte gebruiken tot je kindje ongeveer 4 jaar is. Je kan de wagen makkelijk inklappen, zelfs met één hand. Daarna blijft hij ook zelfstandig rechtop staan.

Kinderwagen
Bron: Babypark

Deze kinderwagen is ideaal voor als je in een drukke stad woont of daar vaak naartoe gaat. Door de vierwielophanging en de grote lekvrije wielen is hij city-proof. Ook is de voetensteun verstelbaar. Bij deze kinderwagen krijg je een zitting, veiligheidsbeugel, frame, boodschappenmand, zonnekap en reiswieg adapters erbij.

Waar je normaal 330 euro betaalt, krijg je hem nu voor 297 euro bij Babypark.

Ilona (28): ‘Met 9 weken zwangerschap heb ik de kinderwagen gekocht’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme