Babynamen inspiratie; 20x namen geïnspireerd op personages uit GTST

Kinderen Sophie Nortier 10 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Waren Goudkust en Onderweg naar Morgen niet jouw serie, maar ben je altijd trouw fan geweest van de langst lopende soap GTST? Dan is dit jouw lijstje. Want hier zetten we de leukste babynamen op een rij die gebaseerd zijn op personages uit Goede Tijden Slechte Tijden.

Weet jij nog hoe het begon? Wij wel. De eerste scene van de eerste aflevering van GTST; Arnie die een ontbijt op bed maakt voor Linda terwijl zijn ouders, Laura en Robert, eerder dan verwacht zijn aangekomen op Schiphol. Voor wie het even niet meer weet, wij frissen graag je geheugen op met het filmpje hieronder.

GTST was al vanaf het begin een regelrechte hit, met in de hoogtijdagen het trio Linda Roos en Jessica die de hitlijsten binnendrongen met hun nummers Ademnood en Alles of niets. Dikke kans dat jij die teksten nog hardop kunt meezingen ook, want die vergeet je niet snel.

20 Babynamen uit GTST

Het is dan ook geen wonder dat we ook even hier op zoek gingen naar inspiratie voor babynamen. De lijst met personages is na 20 jaar(!) inmiddels zo lang, dat het even zoeken was naar de allerleukste. Maar dit zijn ze geworden!

Jongensnamen uit Goede tijden slechte tijden

We hebben Ludo, Arnie, Peter en Jef er even uitgelaten. Fijne herinneringen aan diens verhaallijnen natuurlijk, maar iets te voor de hand liggend. Dit zijn wat ons betreft de leukste babynamen die je ook kunt loskoppelen van de serie.

 1. Bing
 2. Jack
 3. Job
 4. Julian
 5. Mickey
 6. Milan
 7. Morris
 8. Noud
 9. Rik
 10. Sylvester

Meisjesnamen uit GTST

Ondanks dat we Laura, Helen Helmink en Hedwich natuurlijk ge-wel-dig vonden in de serie, hebben ze het niet gehaald tot onze top tien. Maar deze meisjesnamen zeer zeker wel. Laat je inspireren!

 1. Amy
 2. Billy
 3. Charlie
 4. Jessica (Jess of Jessy)
 5. Kim
 6. Nina
 7. Rikki
 8. Roos
 9. Sjors
 10. Yasmin

Oké, gewoon omdat het echt heel fijne herinneringen oproept ook nog even deze voor jullie:

 

Meer inspiratie opdoen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme