Sophie Nortier
Sophie Nortier | LinkedIn Kids 24 jun 2020

Yes! 25 geweldige babynamen geïnspireerd op Peaky Blinders

Nadert de uitgerekende datum of zijn jullie het nog aan het proberen? In welke fase jullie ook zitten, dromen over babynamen is altijd heerlijk. Dus laten we je hierbij nog even wat extra inspiratie bieden, namelijk Peaky Blinders!

Peaky Blinders

Het nieuwste seizoen van Peaky Blinders staat net op Netflix en we raden het iedereen aan te gaan kijken. Het verhaal houd je op het puntje van je stoel en het decor is geweldig. En hebben we het al over de karakters gehad? Ok, het zijn natuurlijk gangsters, maar wel gangsters om van te houden. Dus zit je nu toevallig in je verlof en heb je met dit regenachtige weer geen zin om naar buiten te gaan? Hierbij de ultieme tip: Peaky Blinders bingen, seizoen één tot en met vijf.

Inspiratiebron

Aanstaande ouders laten zich in hun zoektocht naar babynamen steeds vaker inspireren door hitseries. En ook internationale babynamen zijn al een tijdje een trend. Het is dan dus geen heel vreemd idee wanneer je je laat inspireren door deze geweldige serie.

Dus nu even terug naar die lovable gangsters. Heb je wel eens goed op hun namen gelet? Die zijn stiekem best geweldig! Dus waarom zou je je hier niet door laten inspireren? Hieronder de vijfentwintig heerlijkste namen uit de serie:

 1. Tommy
 2. Arthur
 3. John
 4. Finn
 5. Polly
 6. Ada
 7. Michael
 8. Grace
 9. Lizzy
 10. Linda
 11. Gina
 12. Jessie
 13. Charlie
 14. Ruby
 15. Alfie
 16. Aberama
 17. Bonnie
 18. Isiah
 19. Esme
 20. Luca
 21. Jeremiah
 22. Freddie
 23. Reuben
 24. May
 25. Darby

En krijg je een tweeling? Dan hebben we ook een leuk lijstje babynamen die goed bij elkaar matchen.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Yes! 25 geweldige babynamen geïnspireerd op Peaky Blinders
Sluiten